Νέες τεχνολογίες

Το απόλυτο monitor για multitasking είναι LG και βρίσκεται εδώ!

Όπως και να το κάνουμε, το trend της εποχής (η μάλλον, καλύτερα, η ανάγκη) είναι η ταυτόχρονη διεκπεραίωση πολλών εργασιών –ή αλλιώς, στην καθημερινή ελληνική, το… multitasking. Είτε είσαι επαγγελματίας δημιουργικής απασχόλησης (φωτογράφος, editor, γραφίστας κλπ.), είτε gamers υψηλών προδιαγραφών, είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσεις τη νέα οθόνη της LG που μόλις έφτασε στην Ελλάδα με σκοπό να εξυπηρετήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες σου!  

Το νέο monitor πολλαπλών λειτουργιών 42,5 ιντσών LG 43UD79 με ανάλυση 3840 x 2160, έχει το κατάλληλο μέγεθος που ισοδυναμεί με τέσσερις FHD 21,5 ιντσών και μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο τεσσάρων οθονών σε ισομεγέθη τετράγωνα. Η χαρά του multitasking!

Παράλληλα, είναι εξοπλισμένη με 4 θύρες HDMI, έτσι ώστε το περιεχόμενο που μεταδίδεται από τέσσερις διαφορετικές συσκευές να μπορεί να προβληθεί σε μία οθόνη. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει τη χρήση της LG 43UD79 οθόνης ως κόμβος για ολόκληρο σύστημα εργασίας ή ψυχαγωγίας.

Και οι καινοτομίες συνεχίζονται:

  • Mέσω καλωδίου USB Type-C™ και του USB 3.0 Quick Charge καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων, η προβολή 4K video και η φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή ή κινητής συσκευής. 

  • Η εντυπωσιακή εμπειρία προβολής της οθόνης IPS της LG είναι ιδανική για εκείνους που αναλύουν δεδομένα του χρηματιστηρίου, για gamers, για designers και για προγραμματιστές καθώς και για οποιονδήποτε αναζητά από μία οθόνη οπτικά εφέ χωρίς λάμψη και ομαλή δράση επί της οθόνης.
  • Ενημερωμένο λογισμικό OnScreen Control 2.0 σας επιτρέπει να επιλέγετε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για το στήσιμο, όπως για παράδειγμα την επιλογή ανάλυσης Split Screen που είναι κατάλληλη για ανάλυση δεδομένων. 

  • Οι 4 τύποι Picture-in-Picture (PIP) παρέχουν τη δυνατότητα να ρυθμιστεί η διαφάνεια του παραθύρου για τέλεια εξατομίκευση βάσει των αναγκών σας.
  • Με το Flicker Safe μειώνεται η καταπόνηση των ματιών, ενώ για παιχνίδια ή για παρακολούθηση ταινιών, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχετε ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές. 

  • Τέλος, τα δύο στερεοφωνικά ηχεία 10W, σας προσφέρουν ποιοτικό και πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό βάθος στο μπάσο, τεχνολογίας LG Rich Bass.

Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε για multitasking υψηλού επιπέδου; 

 

 

μοιράσου το!