Τα Νέα Μας

Μπες στην κλήρωση για μία από τις 30 υποτροφίες στο Giannakis Academy και γίνε εσύ ο ‘LG Αθλητής του Αύριο’

Είναι κάποιες αξίες που πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας από μικρή ηλικία και να μας συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μας. Το αθλητικό πνεύμα, οι αξίες του αθλητισμού και του δραστήριου και υγιούς τρόπου ζωής αποτελούν έμπνευση για την LG Hellas. Στο πλαίσιο λοιπόν των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι ωραίο να συμμετέχεις», η LG εγκαινιάζει το πρόγραμμα LG - Αθλητές του Αύριο’.

Στόχος του νέου προγράμματος LG - Αθλητές του Αύριο’ είναι να μεταδώσει τη δύναμη της συμμετοχής, τη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής καθώς και να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών.

Η συνεργασία με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η LG σε συνεργασία με το Giannakis Academy, θα προσφέρει υποτροφίες σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, για να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του, σε basketball Camp στη Χαλκιδική σε 2 περιόδους (από τις 17 μέχρι τις 23 Ιουνίου και αντίστοιχα από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου) και αντίστοιχα στην Αθήνα σε 2 περιόδους (από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου και αντίστοιχα από τις 13 έως κα τις 19 Ιουλίου).

Οι επόμενοι “Αθλητές του Αύριο” μπορούν να επισκεφθούν το σχετικό link στο Giannakis Academy, να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής για να μπουν στην κλήρωση!