Εικόνα & Ήχος

Νέες LG τηλεοράσεις 4Κ OLED B7: λιτός σχεδιασμός, αψεγάδιαστη εικόνα!

Άψογη απόδοση ήχου: Check!

Αψεγάδιαστη, ρεαλιστική εικόνα: Check!

Λιτός, υψηλής αισθητικής σχεδιασμός: Check!

Η πιο-απόλυτη-δε-γίνεται κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σου: Check και πάλι Check!

 

Τα νέα μοντέλα OLED65B7V και OLED55B7V (65 και 55 ιντσών αντίστοιχα) των 4Κ OLED B7 τηλεοράσεων της LG έφτασαν στην Ελλάδα και σας καλούν να τα ανακαλύψετε.

 

Η σειρά LG 4Κ OLED TV B7 αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και ανώτερης ποιότητας εικόνας, καθώς με την εξαιρετικά λεπτή οθόνη τεχνολογίας OLED, οι τηλεοράσεις της σειράς μπορούν να ταιριάξουν ιδανικά με κάθε διακόσμηση.

Και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων, όμως, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό:

 

·         Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια.

·         Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντας το ‘τέλειο’ χρώμα και το ‘απόλυτο’ μαύρο.

·         Οι OLED TVs της LG υποστηρίζουν κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει οι παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο, ενώ τα νέα αυτά μοντέλα όχι μόνο υποστηρίζουν το HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, αλλά προσφέρουν συμβατότητα και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG.

·         Με την τεχνολογία Active HDR της LG, επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάντε μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

·         Η τεχνολογία Dolby Atmos® σας προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών. Έτσι, σας ‘τοποθετεί’ στο επίκεντρο της ιστορίας που παρακολουθείτε με τόσο ρεαλισμό που σας κόβει την ανάσα.

·       Τέλος, και τα νέα μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με την τελευταία έκδοση webOS 3.5 της LG, που είναι απλή στη χρήση της για ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. 

μοιράσου το!