Τα Νέα Μας

Stay Cool, stay LG με Smart Inverter κλιματιστικό και μαζί μια μηχανή Nespresso Inissia και ένα Aeroccino

Αν κάποιος γνωρίζει καλά την τέχνη του να είσαι cool αυτό το καλοκαίρι, αυτός δεν είναι κανείς άλλος εκτός από την LG! Λάτρεις της δροσιάς, του καλού καφέ και του… coolness γενικότερα, πάρτε θέση, γιατί αυτή είναι μια προσφορά στην οποία δύσκολα θα πείτε όχι.

Από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με την αγορά ενός κλιματιστικού Smart Inverter, εξοπλισμένο με λειτουργία Wi-Fi από τη σειρά Mirror[1]η LG προχωρά σε μια μοναδική προσφορά και θα λάβετε μαζί μια μηχανή Nespresso Inissia και ένα Aeroccino για την παρασκευή του πιο τέλειου, απολαυστικού, δροσερού freddo του καλοκαιριού.

 

Τα Smart Inverter κλιματιστικά της σειράς Mirror ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό σας, μέσω της εφαρμογής LG Smart ThinQ®, ακόμη κι όταν είστε μακριά από το σπίτι σας. Το έξυπνο app προσφέρει διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας (θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση περσίδων κτλ.) και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας. Τέλος, τα κλιματιστικά της LG διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω του smartphone σας για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

Λοιπόν, τι λέτε; Εσείς πόσο #coolerthansummer θα είστε αυτό το καλοκαίρι;

Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο 801 11 500 400 

[1] με την πρώτη αγορά καφέ Νespresso, το Aeroccino μπορεί να το παραγγείλει δωρεάν ο καταναλωτής από το call center της Nespresso με την πρώτη αγορά κάψουλας καφέ

μοιράσου το!