Νέες τεχνολογίες

Αυτό το καλοκαίρι επιλέγεις LG ψυγεία & ΔΩΡΟ το Kenwood Blend XTRACT για #MeresGematesEneregeia

Για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή κούραση, το άγχος και τη ζέστη τι χρειάζεστε; Ναι, ναι, σίγουρα να φύγετε διακοπές, αλλά να λείπετε διακοπές όλο το καλοκαίρι δεν γίνεται (αν γίνεται, να μας πείτε το μυστικό σας), οπότε τι άλλο χρειάζεστε; Ακριβώς! Να έχετε υγιεινή διατροφή που θα σας εξασφαλίζει ενέργεια. Και για να έχετε #MeresGematesEnergeia ολόκληρο το καλοκαίρι (και στη συνέχεια το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη) τι θα χρειαστείτε;

Ναι! Απλώς την LG!

Γιατί η νέα super προσφορά της LG ήρθε για να σας φτιάξει το καλοκαίρι –και τη διατροφή σας.

Από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 9 Ιουλίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με κάθε αγορά LG ψυγειοκαταψύκτη σας κάνουμε ΔΩΡΟ ένα Kenwood Blend XRACT για να φτιάχνετε απολαυστικά, υγιεινά ροφήματα. Το Smoothie Blend Xtract Sport είναι ιδανικό για όσους έχουν έντονους και γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα τους. Δηλαδή για όλους! Φτιάξτε το smoothie σας και πάρτε το μαζί σας στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο γραφείο ή ακόμα και την βόλτα σας απλά προσαρμόζοντας το καπάκι στο μπουκάλι ανάμιξης.

Στην ειδική αυτή προωθητική ενέργεια[1] συμμετέχουν τα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών GBB59PZPFS, GBP20PZCFS, GBB60SWGFS, GBB60PZGFS, GBB60PZGFB, GBB60NSFFS, GBB548NSQFE, GBB60NSYXE, GBB60NSYQE και GBB60NSZHE.  

Οι ψυγειοκαταψύκτες ενεργειακής κλάσης Α+++ της LG προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα, η τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή Inverter που διαθέτουν εξασφαλίζει υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένοι με το σύστημα NatureFRESH, σχεδιασμένο για να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Η τεχνολογία NatureFRESH αποτελείται από τρεις λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των FRESHBalancer και FRESHConverter που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες διατήρησης των τροφίμων.

Τέλος, οι ψυγειοκαταψύκτες της LG διαθέτουν επιπλέον πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από την γερμανική επιστημονική ένωση VDE, ενώ η εταιρεία διασφαλίζει περαιτέρω την ανθεκτικότητά τους, προσφέροντας 10-ετή εγγύηση για τη λειτουργία του γραμμικού συμπιεστή Inverter.

Απολαύστε, λοιπόν, τα πιο φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα με τους ψυγειοκαταψύκτες της LG και να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, με #MeresGematesEnergeia!

 

[1] ισχύει στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς που φέρουν ειδική σήμανση/επικοινωνία της προωθητικής ενέργειας