Τα Νέα Μας

Τα νέα ασύρματα LG ηχεία PH έφτασαν εγκαίρως για τις διακοπές!

Ποιος δεν χρειάζεται ένα μικρό, κομψό ηχείο που θα μπορεί να τον ακολουθεί παντού; Στο ταξίδι, στην παραλία, στο σπίτι… Από διασκεδαστικά πάρτι, μακρινά ταξίδια μέχρι τη χαλάρωση στο σπίτι, τα νέα μοντέλα της σειράς PH (PH1, PH2, PH3, PH4), σχεδιασμένα για να ξεπερνούν κάθε περιορισμό στην ηχητική εμπειρία, ήρθαν για να σε συνοδεύσουν σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου.

Όλα τα ηχεία της σειράς αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον τοποθετηθούν με 360 μοίρες παραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο ήχος 360 μοιρών και η σχεδίαση των ηχείων σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεσαι οποιαδήποτε αλλοίωση του ήχου. Έτσι, ο ήχος σε «ακολουθεί» ακέραιος, είτε βρίσκεσαι μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

 

Η εξαιρετική ποιότητα ήχου των ηχείων PH2 και PH4 ενισχύεται από τη λειτουργία αύξησης μπάσων με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ το εύκαμπτο και ρυθμιζόμενο λουρί των δύο αυτών μοντέλων σου επιτρέπει να τα μεταφέρεις παντού! Κι αν σε πιάσει… καλοκαιρινή μπόρα, μην ανησυχείς! Η αδιάβροχη λειτουργία τους τα κάνει πλήρως ανθεκτικά στο νερό!

Οι καινοτομίες, φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ. Με ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό, όλα τα ασύρματα ηχεία της σειράς PH διαθέτουν διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση –εσύ, απλώς, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και… απόλαυσε το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα: ρύθμισε το ηχείο σου στο –σταθερό- χρώμα της επιλογής σου ή άφησε το φως να  αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής που ακούς. Η επιλογή είναι δική σου.

Και μιας και ο λόγος για τον φωτισμό των νέων ηχείων της LG, το ηχείο PH3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως φως νυκτός σε παιδικό δωμάτιο ή στο μπάνιο καθώς είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί παντού στο σπίτι.

 

Από την άλλη πλευρά, τα LG PH1, PH2 και PH4 προσφέρουν τη δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου σου με το ηχείο. Τι σημαίνει αυτό; Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, έχεις τη δυνατότητα να διακόψεις προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσεις συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου ενώ, όταν η κλήση τελειώσει, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν.

 

Τέλος, μέσω Bluetooth σε όλα τα μοντέλα της καινούργιας σειράς PH, είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές ενώ στα ηχεία PH2, PH3 και PH4 -για μια ακόμη πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης- μπορεί να γίνει σύνδεση με 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα!

 

Sounds good? Sounds LG!

μοιράσου το!