Οικιακές Συσκευές

Η επόμενη γενιά ψυγείων Door-in-Door της LG ήρθε με το νέο InstaView

Όταν ο premium σχεδιασμός συναντά την ασύγκριτη καινοτομία τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από τη νέα γενιά ψυγείων InstaView Door-in-Door™ της LG με το γυάλινο πάνελ, που σας επιτρέπει να δείτε το περιεχόμενο χωρίς να ανοίξετε την πόρτα. Πώς γίνεται αυτό; Χτυπώντας απλά δύο φορές επάνω στη γυάλινη επιφάνεια ‘φωτίζεται’ το περιεχόμενο στο εσωτερικό του ψυγείου χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα και τις 3 συνηθισμένες μας κινήσεις ‘Ανοίγω, βλέπω, παίρνω’ σε  ‘βλέπω, ανοίγω, παίρνω’. Αν αυτό δεν είναι πρωτοποριακό, τι είναι;  

Ναι, το νέο εκπληκτικό InstaView Door-in-Door™ της LG είναι εδώ κι έρχεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για τα ψυγεία!

Γυάλινο πάνελ 33 ιντσών – σύγχρονο μοναδικό design!

Το γυάλινο πάνελ του νέου ψυγείου εντυπωσιάζει με το design του, αλλά και με τη χρηστικότητά του, καθώς πρόκειται για ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό που μειώνει δραστικά την απώλεια ψυχρού αέρα, προσφέροντάς σας απίστευτη οικονομία!   

Το ευρύχωρο τμήμα Door-in-Door™ σας επιτρέπει να αποθηκεύετε εύκολα τα αγαπημένα σας σνακ ή ποτά. Ο χώρος αποθήκευσης του ψυγείου είναι εύκολα προσβάσιμος χρησιμοποιώντας το κουμπί Hidden Button κάτω από την πόρτα του ψυγείου, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα μια ευρύτερη εικόνα των αντικειμένων που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό και προσφέροντας το μέγιστο βαθμό ευελιξίας και ευκολίας. Με τη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41%*, το ψυγείο σας διατηρεί το φαγητό πιο φρέσκο.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

Το ψυγείο διαθέτει το σύστημα πάγου Spaceplus™ το οποίο είναι ενσωματωμένο στην πόρτα της κατάψυξης, προσφέροντας περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης. Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να αξιοποιούν την ειδική σχάρα κρασιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου και έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ειδικού δοχείου, Utility Box, το οποίο κρατά φρέσκα είδη διατροφής όπως το τυρί, αλλαντικά και προϊόντα ντελικατέσεν για να συνοδεύουν το κρασί τους.

Και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά δεν τελειώνουν εδώ:

  • Το εσωτερικό του InstaView Door-in-Door™ είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Pure N Fresh για την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό του ψυγείου.
  • Παράλληλα, διαθέτει Moist Balance Crisper™ που μέσω ενός πλέγματος διατηρεί την υγρασία στο ιδανικό επίπεδο μέσα στο συρτάρι, ενώ το πρωτοποριακό FRESH Balancer™ βελτιστοποιεί την υγρασία σφραγίζοντας το κουτί λαχανικών με ένα απλό κουμπί ώστε να διατηρήσει τα φρούτα ή τα λαχανικά στη βέλτιστη φρεσκάδα τους.
  • Καθώς το InstaView Door-in-Door™ είναι πλήρως συμβατό με το SmartThinQ™ της LG, σας επιτρέπει να ελέγχετε το ψυγείο χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου, να ελέγξετε τις λειτουργίες Express Freeze και να διαγνώσετε όλα τα προβλήματα της συσκευής χρησιμοποιώντας το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε.
  • Ο μοναδικός γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG, εγγυάται τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 32% και τη μείωση του θορύβου κατά 25%** ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Μάλιστα, υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς επιπλοκές για έως και 20 χρόνια***, σύμφωνα με τον έλεγχο από το γερμανικό επιστημονικό και τεχνικού σωματείο Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE).

     

Σας ‘ανοίξαμε’ την όρεξη; Για αυτό αφήσαμε και το καλύτερο για το τέλος.

Πάρτε μέρος στο νέο διαγωνισμό Knock Knock!  της LG και κερδίστε ένα ψυγείο LG InstaView Door-in-Door™ με το ‘ευφυές’ πάνελ, που κάνει ορατό το περιεχόμενό του… χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα! 

Παίξτε στο quiz, απαντήστε στις πιο ευφάνταστες ερωτήσεις και διεκδικήστε το μέχρι να κάνετε…Knock-Knock!

Καλή Επιτυχία!

 

* Σε σύγκριση με το ψυγείο με συμβατικό παλινδρομικό συμπιεστή LG. Με βάση τη δοκιμή VDE που συγκρίνει την κατανάλωση ενέργειας και το επίπεδο θορύβου μεταξύ των μοντέλων της LG GBB530NSCXE και GBB530NSQWB.

**Ο έλεγχος διεξήχθη σύμφωνα με το εσωτερικό 20ετές πρωτόκολλο ελέγχου ζωής της LG. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε εργαστηριακές δοκιμές λαμβάνοντας υπόψη τις επιταχυνόμενες και σωστές συνθήκες χρήσης. Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής δεν αποτελεί εγγύηση

 ***Βασισμένο σε Intertek τεστ SX5534WB, GR-S632GLRC και LFX3194ST/02, σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους τεστ της LG, που μετρούν το ποσοστό μείωσης του επιπέδου απώλειας αέρα κατά το άνοιγμα του Door-in-Door™ σε σύγκριση με την πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη διάρκεια ανοίγματος της πόρτας.

μοιράσου το!