Νέες τεχνολογίες

Έφθασαν οι νέες LG SUPER UHD τηλεοράσεις με τεχνολογία Nano Cell™!

Τρία νέα μοντέλα τηλεοράσεων μόλις έφθασαν στην Ελλάδα για να σας προσφέρουν εικόνες ρεαλιστικές, με μοναδική χρωματική ακρίβεια και εξαιρετική λεπτομέρεια.

Η νέα σειρά SUPER UHD τηλεοράσεων της LG (μοντέλα 55SJ850V 55 ιντσών, 60SJ850V 60 ιντσών και 65SJ850V 65 ιντσών), χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία οθόνης με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, προσφέροντάς σας μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα.

Πρόκειται για την τεχνολογία Nano Cell™, η οποία μειώνει δραματικά τις περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων που συνήθως υποβαθμίζουν τα χρώματα στις εικόνες ακόμη και των πιο προηγμένων τεχνολογικά τηλεοράσεων. Επίσης, η τεχνολογία Nano Cell μειώνει τη λάμψη φωτός, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας ακόμα και όταν η τηλεόρασή σας βρίσκεται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Τα εξαιρετικά χρώματα και η αντίθεση των τηλεοράσεων SJ850 SUPER UHD εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης και έτσι μπορείτε να απολαύσετε την προβολή από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία Nano Cell™ ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα SUPER UHD τηλεοράσεων διαθέτουν μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Έτσι: 

  • Υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατά και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG.
  • Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon®, και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι.
  • Η κομψή εμφάνιση της νέας σειράς μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή, καθώς το ξεχωριστό μεταλλικό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.

 

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.

 

μοιράσου το!