Νέες τεχνολογίες

Σύγχρονο & ευέλικτο: Το νέο sound bar LG SJ7

Έχει μίνιμαλ, ευέλικτο σχεδιασμό που ξεχωρίζει, διαθέτει ασύρματο subwoofer, 4.1 καναλιών (Rear speaker mode) και συνολική ισχύ 320 watt και προσφέρει άψογη, μοναδική εμπειρία ήχου: είναι το νέο Sound bar SJ7 Flex της LG που ήρθε και στην Ελλάδα για να κατακτήσει τους λάτρεις του καλού ήχου!

Η νέα πρόταση της LG σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τον ήχο με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους: η ηχομπάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό Sound Bar ή ξεχωριστά στην κατακόρυφη λειτουργία ως στερεοφωνικά ηχεία 2.1 καναλιών, ενώ τοποθετώντας τη μισή μπάρα στο πίσω μέρος, δημιουργείτε μια ηχητική εμπειρία surround 4.1 καναλιών. Μάλιστα, για μέγιστη ευκολία, τα δύο τμήματα της μπάρας συνδέονται αυτόματα χωρίς καλώδια και καθυστερήσεις. Επίσης, η ενσωματωμένη μπαταρία στο δεύτερο μισό της ηχομπάρας επιτρέπει διπλή χρήση ως φορητό ηχείο. Δεν είναι καταπληκτική ιδέα; Και πού να δείτε τη συνέχεια!

Το SJ7 sound bar διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), τη μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG, η οποία αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση).

Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Και στον τομέα της συνδεσιμότητας, όμως, το sound bar SJ7 είναι αχτύπητο, καθώς μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς μέσω Bluetooth. Ενδεικτικά, για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα πάρτι και ενώ το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή μουσικής, τη στιγμή που ο χρήστης θα ξεκινήσει να στέλνει μουσική μέσω Bluetooth.

Διαθέτοντας σύγχρονο και λιτό σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με την τηλεόρασή σας και προσδίδει μια κομψή και μίνιμαλ ατμόσφαιρα. Τέλος, το SJ7 sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της υπάρχουσας τηλεόρασης όταν η ηχομπάρα βρίσκεται σε Sound bar mode.

μοιράσου το!