Εικόνα & Ήχος

Νέα σειρά LG τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD: Εικόνα χωρίς συμβιβασμούς!

Αψηφώντας τα συμβατικά πρότυπα και ενσωματώνοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, Nano Cell™, η νέα σειρά τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD κατέφθασε και στην Ελλάδα με «άγριες» διαθέσεις: Να σας προσφέρει μια καθηλωτική, απολύτως πρωτόγνωρη και απολαυστική εμπειρία θέασης, με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα!

Τι ακριβώς είναι, όμως, η Nano Cell™;

Η τεχνολογία προβολής Nano Cell™ είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία LCD, η οποία προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα –σε κάθε επίπεδο. Η τεχνολογία Nano Cell μειώνει δραματικά τις περιπτώσεις αλλαγής ή αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος, ενώ χάρη στα ενσωματωμένα νανο-σωματίδια μειώνει και τη λάμψη φωτός, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας και την αγνότητα των χρωμάτων που προβάλλονται σε αυτή.

Τα εξαιρετικά, λοιπόν, χρώματα και η αντίθεση των τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε την προβολή από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία Nano Cell™ ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες και μειώνει τη χρωματική αλλοίωση.

Εκτός από την επαναστατική τεχνολογία Nano Cell™ τα μοντέλα της νέας σειράς διαθέτουν πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν:

  • Υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατά και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG.
  • Χάρη στη τεχνολογία Active HDR της LG, βελτιστοποιείται η εικόνα HDR και προσφέρεται πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης.
  • Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon®, και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι.
  • Η κομψή εμφάνιση της νέας σειράς μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή. Το ξεχωριστό μεταλλικό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.
  • Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν χρησιμοποιείτε το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.​

​​

Στη χώρα μας μόλις έφτασαν τα μοντέλα 49SJ810V 49 ιντσών, 55SJ810V 55 ιντσών, 60SJ810V 60 ιντσών και 65SJ810V 65 ιντσών αντίστοιχα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

μοιράσου το!