Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ προσέφερε 30 υποτροφίες σε παιδιά για να συμμετάσχουν στο Giannakis Academy!

Ναι, «είναι ωραίο να συμμετέχεις» κι εμείς στην LG ακολουθούμε πιστά αυτό το motto τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη! Έτσι ακριβώς έγινε και πριν από μερικές ημέρες, όταν δώσαμε την ευκαιρία σε 30 παιδιά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να κερδίσουν από μια υποτροφία στο καλοκαιρινό basketball camp του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, το Giannakis Academy, στην Αθήνα και στη Χαλκιδική.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν μία από τις υποτροφίες ήταν τόσος μεγάλος που οι δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Giannakis Academy ξεπέρασαν τις 250!

Συγκεκριμένα, η  LG, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης LG Αθλητές του Αύριο’, έδωσε τη δυνατότητα σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του στη Χαλκιδική σε 2 περιόδους (από τις 17 μέχρι τις 23 Ιουνίου και από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου) και αντίστοιχα στην Αθήνα σε 2 περιόδους (από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου και από τις 13 έως κα τις 19 Ιουλίου).

Η συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy το φετινό καλοκαίρι σηματοδότησε την έναρξη του LG Αθλητές του Αύριο’, ενός προγράμματος που επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών.

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas την τελευταία ημέρα του camp: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας τη φετινή χρόνια ήταν πολύ σημαντική και ουσιαστική. Μέσα από την ακαδημία μας στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο και όταν έχεις δίπλα σου να σε υποστηρίζει μια εταιρεία του μεγέθους της LG τότε είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά στο τέλος του camp θα έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.»

μοιράσου το!