Εικόνα & Ήχος

Νέο ηχείο Mini Hi Fi FJ1: Σύγχρονο και ευέλικτο για… κατακόρυφη άνοδο της ηχητικής εμπειρίας!

Το νέο all-in-one Mini Hi-Fi σύστημα FJ1 συνολικής ισχύς 100 watt της LG έφτασε στην Ελλάδα για να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ήχου μέσα από τις πολλαπλές λειτουργίες και τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει!

Η κομψή, ultra-modern και κατακόρυφη σχεδίαση του Mini Hi Fi FJ1 ηχείου θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας από την πρώτη στιγμή –και όχι άδικα. Το μίνιμαλ στυλ του, ο σύγχρονος, συμπαγής σχεδιασμός του, ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε ντεκόρ στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ με την κατακόρυφη κατασκευή του δίνει την αίσθηση του στοιχείου εκείνου που ολοκληρώνει την διακόσμηση!

Το νέο μοντέλο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε streaming την αγαπημένη σας μουσική ασύρματα απευθείας από το smartphone σας στα ισχυρά Parabola ηχεία του, ενώ το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει την επιλογή πολλαπλής σύνδεσης έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε δύο διαφορετικά άτομα, να επιλέξετε την αγαπημένη σας μουσική από τις συσκευές σας και τη στείλετε στο σύστημα, απολαμβάνοντας έτσι τον υπέροχο ήχο που σας προσφέρουν. Εκτός από τη σύνδεση μέσω Bluetooth, το Mini Hi Fi FJ1 σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναπαράγετε μουσική απευθείας από συσκευές αποθήκευσης USB ή μέσω σύνδεσης Aux In και Portable In.

Ταυτόχρονα, χάρη στο καινοτόμο πάνελ LED που διαθέτει το ηχείο Mini Hi Fi FJ1, μπορείτε να δείτε και να προσαρμόσετε τον τρόπο ακρόασης της μουσικής σας, καθώς εμφανίζει στην οθόνη τις έξι λειτουργίες ήχου που διαθέτει το ηχείο (Τυπική, Ποπ, Κλασική, Ροκ, Τζαζ και Δυνατά μπάσα).

Και, τέλος, το νέο ήχο-σύστημα της LG σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύετε τα αγαπημένα σας ραδιοφωνικά προγράμματα χάρη στο ενσωματωμένο ραδιόφωνο ή ακόμα και να φορτίσετε την κινητή σας συσκευή συνδέοντας τη με το ηχείο.

Ναι, οι λειτουργίες του είναι πολλαπλές, η ηχητική εμπειρία που σας προσφέρει εξαιρετική –τι άλλο να ζητήσει κανείς από το νέο «στολίδι» της LG;

μοιράσου το!