Νέες τεχνολογίες

Νέα Libero Plus Smart Inverter κλιματιστικά για ευχάριστο και υγιεινό κλίμα όλο το χρόνο

Θέλετε ψύξη; Θέλετε θέρμανση; Θέλετε υγιές και ευχάριστο κλίμα στο σπίτι; Θέλετε εντυπωσιακό σχεδιασμό και αθόρυβη λειτουργία; Θέλετε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 57%; Θέλετε όλα τα παραπάνω μαζί για να βελτιώσετε κατακόρυφα την ποιότητα ζωής στο σπίτι σας; Τα νέα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών Libero Plus Smart Ιnverter της LG έφτασαν στην Ελλάδα για να κάνουν την επιθυμία σας πραγματικότητα!

Εξοπλισμένα με μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, τα νέα Libero κλιματιστικά ήρθαν για να φέρουν τα πάνω κάτω στο κλίμα του σπιτιού σας:  

  • Η λειτουργία Comfort air φροντίζει ώστε η περσίδα στην έξοδο του αέρα να πάρει αυτόματα την κατάλληλη θέση ανάλογα με το αν η μονάδα λειτουργεί σε ψύξη ή σε θέρμανση. Έτσι, αποφεύγετε την απευθείας έκθεση στο ρεύμα του εξερχόμενου αέρα και απολαμβάνετε περισσότερη άνεση τόσο στον ύπνο, όσο και συνολικά στο οικιακό περιβάλλον.
  • Με το Energy Display (την ένδειξη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην ειδική πρόσοψη LCD του κλιματιστικού), ενημερώνεστε τόσο για την τρέχουσα κατανάλωση όσο και τη συνολική. Στην ίδια οθόνη για περισσότερη ευκολία φαίνεται η θερμοκρασία, το βήμα ανεμιστήρα που έχετε επιλέξει, καθώς και ο προγραμματισμός ύπνου.
  • Χάρη στη λειτουργία Smart Diagnosis, μπορείτε μέσα από το smartphone κινητό σας να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να ειδοποιηθείτε άμεσα, να το ελέγξετε και να ενημερωθείτε με μια σειρά από συμβουλές αντιμετώπισης του προβλήματος πριν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της LG.
  • Η λειτουργία Active Energy Control ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την προσαρμογή της απόδοσης του κλιματιστικού σας ανάλογα με την ανάγκη του χώρου. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε την απόδοσή του όταν ο χώρος έχει μειωμένες ανάγκες, όπως για παράδειγμα λιγότερα άτομα ή χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία, εξοικονομώντας έως και 57% ενέργεια σε σχέση με το συμβατικό τρόπο λειτουργίας.

 

Τέλος, η νέα σειρά διαθέτει 10ετή εγγύηση για τον συμπιεστή, φέρει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’, καθώς και αποκλειστική αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin στην εξωτερική μονάδα, ενώ χάρη στον κεκλιμένο ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, επιτυγχάνεται εξαιρετικά χαμηλός θόρυβος της συσκευής.

 

μοιράσου το!