Νέες τεχνολογίες

Φέρτε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας με τις νέες τηλεοράσεις LG Signature OLED TV 4Κ G7

Όχι, δε χρειάζεται να αλλάξετε τα καθίσματα στο σαλόνι σας, ούτε να βάλετε κόκκινη μοκέτα. Απλώς ετοιμάστε ποπ κορν και ανοίξτε τη νέα LG Signature OLED TV G7. Η οπτικοακουστική κινηματογραφική εμπειρία που θα βιώσετε θα σας… απογειώσει!

Επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο νέα μοντέλα της σειράς LG Signature OLED TV G7 (τα μοντέλα OLED77G7V και OLED65G7V, 77 και 65 ιντσών αντίστοιχα), η LG θα σας προσφέρει το τρίπτυχο της επιτυχίας: άψογη απόδοση εικόνας και ήχου και σύγχρονο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό.

Ας ρίξουμε, όμως, μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά των νέων τηλεοράσεων:

  • Με τη μοναδικά λεπτή οθόνη τεχνολογίας OLED και τον Picture-On-Glass σχεδιασμό, η LG Signature OLED TV 4Κ G7 series προσδίδει μία πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο.
  • Η ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας μπάρα ήχου στη βάση της τηλεόρασης προσφέρει πλούσιο και δυνατό ήχο για αξεπέραστη κινηματογραφική εμπειρία, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.
  • Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια.
  • Η τεχνολογία Dolby Atmos® προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθείτε.
  • Το μοντέλο OLED77G7V της σειράς διαθέτει μπροστινά ηχεία ισχύος 80Watt (WF:40W) και το OLED65G7V έχει ηχεία 60 Watt (WF:20W), ενώ και τα δύο ενσωματώνουν σύστημα 4,2 καναλιών.
  • Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™. Η σειρά LG OLED 4Κ TV G7 όχι μόνο υποστηρίζει το HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, αλλά προσφέρει συμβατότητα και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG.
  • Με την τεχνολογία Active HDR της LG, επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.
  • Τα μοντέλα της σειράς έρχονται εξοπλισμένα με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG, που είναι απλή στη χρήση της για ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Φύγαμε για σινεμά, λοιπόν! Ή μάλλον όχι. Φύγαμε για το σαλόνι… 

μοιράσου το!