Νέες τεχνολογίες

Δείτε τη νέα “LIFE IS A SERIES OF KNOCKS” καμπάνια της LG στο YouTube

Θα φανταζόσασταν ότι ένα απλό χτύπημα σε μια πόρτα θα μπορούσε να φέρει ευκολία και –γιατί όχι;– ψυχαγωγία στην καθημερινή ζωή σας; Κι όμως, έτσι ακριβώς συμβαίνει με την καινοτόμα λειτουργία knock-on του πρωτοποριακού ψυγείου InstaView Door-in-Door™ η οποία έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κουλτούρα και να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας.

Η YouTube καμπάνια της LG με κεντρικό μήνυμα “LIFE IS A SERIES OF KNOCKS” με δημιουργικό και εξαιρετικά παραστατικό τρόπο περιγράφει την “Knock-on” λειτουργία του νέου InstaView Door-in-Door™ ψυγείου.

Μέσα από μια συγκινητική ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του γίνεται κατανοητό ότι η κάθε στιγμή στη ζωή είναι συνδεδεμένη με ένα “knock”. Τονίζοντας τις αξέχαστες στιγμές στη ζωή του πατέρα, από τη γέννηση της κόρης του μέχρι που εκείνη ενηλικιώνεται, η καμπάνια εξιστορεί το πώς η χαρακτηριστική κίνηση “knock” υπάρχει σε πολλές καθημερινές στιγμές των ανθρώπων και όπως πλέον υπάρχει και στο νέο καινοτόμο ψυγείο InstaView.

Πώς, όμως, προέκυψε η πρωτοποριακή ιδέα για τη Knock-on” λειτουργία;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκτεταμένης έρευνας της LG, οι καταναλωτές ανοίγουν την πόρτα του ψυγείου τους κατά μέσο όρο 79 φορές τη μέρα* με αποτέλεσμα την απώλεια ψυχρού αέρα και ενέργειας.

Με το InstaView Door-in-Door™, αρκεί να χτυπήσετε δύο φορές επάνω στο γυάλινο πάνελ για να φωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό, το οποίο πλέον μπορείτε να δείτε άμεσα και εύκολα και χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα.

Το ψυγείο InstaView Door-in-Door™ της LG είναι εξοπλισμένο με ένα εντυπωσιακό γυάλινο πάνελ, όπου με δύο απλά χτυπήματα φωτίζεται το εσωτερικό του ψυγείου κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα. Επιπλέον, το ευρύχωρο τμήμα Door-in-Door™ σας επιτρέπει να αποθηκεύετε εύκολα τα αγαπημένα σας σνακ ή ποτά. Αυτό συμβάλει στη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41%** με αποτέλεσμα το ψυγείο να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Δείτε κι εσείς το βιντεάκι “LIFE IS A SERIES OF KNOCKS” και ανακαλύψτε πώς θα αλλάξει η ζωή σας με το InstaView Door-in-Door™ ψυγείο της LG! 

 

*Βάσει  εσωτερικής έρευνας καταναλωτών

**Βάσει Intertek δοκιμών στα μοντέλα SX5534WB, GR-S632GLRC και LFX3194ST/02, σύμφωνα με την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG, όπου μετρήθηκε το ποσοστό μείωσης της απώλειας αέρα κατά το άνοιγμα  του Door-in-Door ™ σε σύγκριση με το άνοιγμα μιας συμβατικής πόρτας ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη διάρκεια του ανοίγματος της πόρτας.  

μοιράσου το!