Νέες τεχνολογίες

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά LG UHD 4K TV - UJ634V: Δε θα ξεκολλάτε τα μάτια σας από πάνω της!

Tι μπορεί να ζητήσει κανείς από μια σύγχρονη τηλεόραση; Το αυτονόητο: Εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με τόσο ζωντανά χρώματα που θα νομίζεις ότι παίρνεις μέρος στη σκηνή που παρακολουθείς.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD 4K  της LG, UJ634V ήρθε στην Ελλάδα και υπόσχεται να προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης. Διαθέσιμη σε 43 (43UJ634V), 49 (49UJ634V), 55 (55UJ634V), 60 (60UJ634V) και 65 ίντσες (65UJ634V), η UHD TV προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία θέασης και ήχου, έτσι όπως μόνο μια εταιρεία με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της LG μπορεί να σας προσφέρει.

Χάρη στο πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης LG Ultra HD, το οποίο αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης, δεν θα χρειάζεται να μαλώνετε για να κάτσετε στην καλύτερη θέση. Οι εικόνες που θα βλέπετε διαθέτουν υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης.

Με το 4K Upscaler της LG ενισχύεται η ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την ανάλυση 4K μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας.

Το νέο Ultra HD 4K μοντέλο διαθέτει το Active HDR το οποίο αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία HDR που κόβει την ανάσα. Η τεχνολογία HDR συμβάλλει στη ρύθμιση της φωτεινότητας και του βάθους στην οθόνη, ώστε να βλέπετε την εικόνα όπως θα την βιώνατε με τα ίδια σας τα μάτια.

Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενισχύοντας την αντίθεση και επιτυγχάνοντας εμπειρία θέασης τύπου HDR.

Η ποιότητα του ήχου των Ultra HD τηλεοράσεων της LG είναι αντίστοιχα απολαυστική με την ποιότητα εικόνας, καθώς έχει ενσωματωμένο ένα εξελιγμένο εικονικό επτακάναλο σύστημα προσομοίωσης ήχου surround της LG που σας προσφέρει μία καθηλωτική εμπειρία ακρόασης χάρη στον δυνατό και βαθύ ήχο που εκπέμπει.

Τέλος, το νέο μοντέλο Ultra HD 4K Smart τηλεοράσεων έρχεται εξοπλισμένο με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG, που είναι απλή στη χρήση της για να έχετε ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, μπαίνετε σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

μοιράσου το!