Νέες τεχνολογίες

Μagic Μotion Remote Control: έρχεται και προκαλεί!

Νέο, έξυπνο και άνετο αιχμαλωτίζει τον καταναλωτή κι όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του. Ο λόγος; Για το νέο Magic Motion Remote Control της LG το οποίο εισβάλει στα δεδομένα της αγοράς και σας προκαλεί. Η LG υπόσχεται ότι με το νέο τηλεχειριστήριο ο τηλεθεατής θα κερδίζει χρόνο κατά τη διάρκεια του TV zapping έως και 10 ώρες λιγότερο!

Ποιος δεν θα ήθελε να απαλλαχτεί από τα standard τηλεχειριστήρια με τα ενοχλητικά κουμπιά! Τώρα με μια μαγική κίνηση του remote control το zapping γίνεται διασκέδαση. Το νέο τηλεχειριστήριο της LG λειτουργεί σαν το mouse του υπολογιστή και δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι LG Smart TV’s, συμπεριλαμβανομένης της Live TV, Premium Περιεχομένου, LG Apps και το Launcher Bar.

Η αρχική σελίδα εντυπωσιάζει προσφέροντας μια διαισθητική εμπειρία στον χρήστη, αφού τοποθετεί όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης… έτοιμα για χρήση! Το πρωτότυπο μαγικό ραβδί δίνει τη δυνατότητα να χειριστεί ο χρήστης τον δρομέα στην οθόνη περιστρέφοντας το ραβδί. Στρίβοντας το Magic Motion Remote στην τηλεόραση και πατώντας το πλήκτρο OK, εμφανίζεται ένα μενού με τον κέρσορα στην οθόνη του, που μπορεί ο ίδιος ο χρήστης να επιλέξει. Με τη νέα δυνατότητα του τηλεχειριστηρίου της LG o τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει σε τακτοποιημένες σειρές όλα τα κανάλια. Υπάρχουν καρτέλες στην κορυφή για να βλέπει μόνο τα αγαπημένα του κανάλια ή τα πρόσφατα που έχει παρακολουθήσει.

O τηλεθεατής με την LG Smart TV και σε συνδυασμό με το Magic Motion Remote control, έχει τον έλεγχο στα χέρια του. Ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει  πρόσβαση σε σε περιεχόμενο εξαιρετικής ποικιλίας (VOD, Major Sports League Pass και Catch-up), όπως επίσης και σε μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών, από την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια και άλλες κατηγορίες, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαύσει τα τηλεοπτικά περιεχόμενα ολόκληρη η οικογένεια. Βέβαια, η LG δεν θα άφηνε παραπονεμένους τους Ιντερνετικούς χρήστες, αφού επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω της τηλεόρασής τους. Η LG κάνει τη ζωή μας… εξυπνότερη μέσα από τα νέα, εξελιγμένα προϊόντα της, τα οποία είναι πρακτικά κι εύκολα στην καθημερινή χρήση. Μην περιμένετε, ζήστε την απόλαυση επί της οθόνης!

μοιράσου το!