Νέες τεχνολογίες

Ευέλικτη θέση προβολής και ευρεία γωνία θέασης με την LG Cinema 3D

Η LG σας σκέφτεται και… σας ξεκουράζει. Τώρα μπορείτε να καθίσετε άνετα σε όποιο σημείο του χώρου σας επιθυμείτε και να έχετε την ίδια άριστη ποιότητα εικόνας από παντού. Χάρη στην LG, μπορείτε να ξαπλώσετε στον καναπέ σας και να ξεκουραστείτε, ενώ απολαμβάνετε το 3D περιεχόμενο της επιλογής σας. Η ευρεία γωνία θέασης που προσφέρουν οι οθόνες της LG  επιτρέπει σε όλους τους θεατές, όπου κι αν κάθονται, να απολαμβάνουν ποιοτικές 3D εικόνες με την οικογένεια και τους φίλους τους. Χάρη στην ειδική τεχνολογία FPR (Film Patterned Retarder), τα 3D γυαλιά δε χρειάζεται να είναι συγχρονισμένα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να απολαμβάνουν καθαρές 3D εικόνες από απεριόριστη γωνία θέασης. Ενώ οι συμβατικές 3D τηλεοράσεις απαιτούν από τους χρήστες να παραμένουν όρθιοι για να δουν ένα ποιοτικό 3D, τώρα με την ευέλικτη θέση προβολής η LG σας προσφέρει ποιότητα και σας χαλαρώνει ακόμα και ενώ είστε ξαπλωμένοι σε οποιοδήποτε σημείο μπροστά από την τηλεόραση.

 

 

Με μια τηλεόραση 3D της LG, μπορείτε να απολαμβάνετε τις 3D εικόνες σας, πιο ξεκάθαρες και πιο ζωντανές από ποτέ με ποιότητα Full High Definition, σε συνδυασμό με τα στιλάτα 3D γυαλιά που σας προσφέρει η LG. Δείτε τη διαφορά τώρα! Η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας είναι εμφανής όταν παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα από μία άλλη τηλεόραση που χρησιμοποιεί πολωτικά ή δε χρησιμοποιεί καθόλου γυαλιά. Τι εννοούμε όμως λέγοντας Full High Definition ή αλλιώς 1080p έτσι όπως συνηθίζεται επίσης να αποκαλείται; Πρόκειται για μια τεχνολογία που προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας στην τηλεόραση του καταναλωτή. Ο αριθμός (1080) αναφέρεται στον αριθμό των κάθετων γραμμών που εμφανίζονται στην οθόνη, που αυτό σημαίνει, όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός, τόσο πιο έντονη είναι η εικόνα μας. Το “p” σημαίνει ότι χρησιμοποιείται προοδευτική σάρωση για την εμφάνιση των εικόνων. Αυτό επιτρέπει αυξημένη ταχύτητα προκειμένου να εμφανιστούν οι εικόνες ζωντανές και καθαρές.

 

 

Όσον αφορά στα 3D γυαλιά, υπάρχουν δύο είδη, τα FPR και τα SG γυαλιά. Ας εξετάσουμε τη διαφορά των δύο αυτών γυαλιών. Η LG ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία FPR απαιτεί πολύ ελαφριά γυαλιά, με δύο έως τρεις φορές χαμηλότερο βάρος από τα SG. Τα γυαλιά FPR είναι προσιτά για όλα τα μέλη της οικογένειας αφού δεν τρεμοπαίζουν με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά η ζαλάδα στους θεατές. Με τα FPR γυαλιά μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε το 3D περιεχόμενο ξαπλωμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας ενώ έχετε εξίσου την ίδια ποιότητα όσον αφορά στη γωνία προβολής θέασης. Η ευέλικτη προβολή θέσεων, με λίγα λόγια σας επιτρέπει να κάθεστε άνετα σε όποιο σημείο θέλετε απολαμβάνοντας την εικόνα της 3D τηλεόρασης. Επιπλέον η τεχνολογία FPR χρησιμοποιεί ειδικούς φακούς οι οποίοι δεν κάνουν την οθόνη σκοτεινή, ακόμα κι αν γυρίσετε το κεφάλι σας.

 

Με την LG πάμε ένα βήμα παραπέρα με μια τεχνολογία που ονομάζεται 3D cinema. Σε μια οικονομική περίοδο στην οποία περιορίζουμε την εξωτερική μας διασκέδαση, ποιος δε θα ήθελε ένα ποιοτικό 3D cinema στο σπίτι του; Καλέστε τους φίλους σας, λοιπόν, στο σπίτι και διασκεδάστε… σαν να είστε στο cinema! Με τη διαφορά ότι τώρα μπορείτε να καθίσετε με την άνεσή σας στον καναπέ σας και  να απολαύσετε την 3D τηλεθέαση. Η 3D εποχή είναι ήδη εδώ και σας περιμένει! Μπορείτε να της αντισταθείτε;

μοιράσου το!