Νέες τεχνολογίες

Καλύτερα αποτελέσματα, έτσι στεγνά! Με τα νέα στεγνωτήρια από την LG.

Με τα νέα στεγνωτήρια ρούχων RC7020A1 και RC8041 της LG, απολαμβάνουμε τα ρούχα μας χωρίς να περιμένουμε και να ανησυχούμε για το πότε θα στεγνώσουν. Η LG φροντίζει τα ρούχα μας χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα και την ποικιλία προγραμμάτων και ειδικών λειτουργιών που μόνο τα προϊόντα της προσφέρουν.

Πόσες φορές δεν έχει καταστραφεί το αγαπημένο μας ρούχο στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο... Τα νέα στεγνωτήρια RC7020A1 και RC8041E της LG, στεγνώνουν τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα ανάλογα με τον τύπο των ρούχων και των ευαίσθητων υφασμάτων. Είναι ιδανική λύση ειδικά για οικογένειες και μεγάλα νοικοκυριά που θέλουν να αφιερώσουν στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα και όχι στις δουλειές του σπιτιού! Η αυξημένη χωρητικότητα και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με το μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, κάνουν τα στεγνωτήρια RC7020A1 και RC8041E αντικείμενα πόθου για όλες τις σύγχρονες νοικοκυρές.

 

 

Πιο αναλυτικά, παρέχουν προηγμένα προγράμματα προστασίας ρούχων με αποτέλεσμα τα ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα να μην φθείρονται. Ενώ μέσω των ξεχωριστών κύκλων στεγνώματος, φροντίζουν ιδιαίτερα τα jeans και τα αθλητικά. Πείτε αντίο στις οσμές και στα τσαλακώματα σε 20 μόνο λεπτά, μέσω της λειτουργίας Refresh. Επιπλέον, το πρόγραμμα Bulky Item, που μόνο τα μοντέλα RC7020A1 και RC8041 της LG διαθέτουν, βοηθά να στεγνώσουν γρήγορα τα ογκώδη αντικείμενα, όπως παπλώματα και κουβέρτες χωρίς να σας κουράζουν. Η LG τελικά τους σκέφτεται όλους. Τι σημαίνει αυτό; Η επιλογή Skin Care φροντίζει τους αλλεργικούς, αφού εξουδετερώνει τα βακτήρια με χρήση υψηλής θερμοκρασίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση της υγιεινής και της αποστείρωσης των ρούχων. Με τα νέα στεγνωτήρια ρούχων LG RC7020A1 και RC8041E,η LG συμβάλλει στη βέλτιστη φροντίδα των ρούχων και στην καλύτερη υγιεινή   της οικογένειας. Τα μοντέλα αυτά γνώρισαν και όσοι επισκέφτηκαν το VILLAGE shopping & more  κι έλαβαν μέρος στην ενέργεια «Made By You – Τα φέρνεις, τα πλένουμε, τα στεγνώνουμε, τα χαίρονται».  Από 6 έως 30 Απριλίου, σε ένα χώρο ειδικά εξοπλισμένο με πλυντήρια και στεγνωτήρια,  οι επισκέπτες του VILLAGE shopping & more…μπόρεσαν να φέρουν όλα εκείνα τα ρούχα που δε χρειάζονταν πια. Εκεί αυτά πλύθηκαν και στέγνωσαν για να δοθούν στη συνέχεια σε οικογένειες που πραγματικά τα χρειάζονταν. Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια "Made by you" εδώ.

μοιράσου το!