Νέες τεχνολογίες

Νέα πλυντήρια ρούχων και πιάτων LG σε φόντο...γαλλικό!

Στον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, με θέα την πόλη του Παρισιού, η LG Electronics παρουσίασε δύο καινοτόμες οικιακές συσκευές στοχεύοντας την Ευρωπαϊκή αγορά. Στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν εμπορικοί συνεργάτες, εκπρόσωποι του Τύπου, αντιπρόσωποι και στελέχη του κλάδου διεθνώς, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το προηγμένο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, με χωρητικότητα 12 κιλά και τεχνολογία πλύσης 6 Motion Direct Drive -το οποίο έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία του-, και το πλυντήριο πιάτων τεχνολογίας ατμού, που καταργεί την ανάγκη για πρόπλυση.

 

 

Το νέο πλυντήριο ρούχων ενσωματώνει την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, που κάνει τα ρούχα πιο λαμπερά και καθαρά, μειώνοντας στο μέγιστο τη φθορά τους. Επίσης, η τεχνολογία TrueSteam™ του πλυντηρίου πιάτων προσφέρει δυνατό και διεξοδικό πλύσιμο, απομακρύνοντας ακόμη και τα πιο σκληρά υπολείμματα τροφίμων. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν ισχυρό, αλλά συνάμα και απαλό καθαρισμό, όσο το πλύσιμο στο χέρι, ενώ μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας στο απολύτως ελάχιστο. Το πλυντήριο ρούχων ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α+++, ενώ το πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιεί έως και 14% λιγότερη ενέργεια και 35% λιγότερο νερό, σε σύγκριση με τα συμβατικά πλυντήρια πιάτων, επιτυγχάνοντας έτσι τον χαρακτηρισμό του στην ενεργειακή κατηγορία Α++.

 

 

Χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα των 12 κιλών στις γνωστές εξωτερικές διαστάσεις, το πλυντήριο ρούχων προσφέρει υψηλής ποιότητας πλύση σε μεγαλύτερο κάδο. Η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive προσαρμόζει τον κύκλο πλύσης ανάλογα με το είδος των υφασμάτων, ενώ η τεχνολογία TrueSteam™ παρέχει βελτιωμένο, βαθύ καθαρισμό χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και ενέργεια. Πέραν της πρωτοποριακής κατάργησης της πρόπλυσης, το νέο πλυντήριο πιάτων της LG παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στη φόρτωσή του και βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η καινοτομία SmartRack™ στα συρτάρια του πλυντηρίου, προσφέρει εύκολα προσαρμόσιμες θήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν μία ευρεία γκάμα πιάτων και μαγειρικών σκευών στα πιο ασυνήθιστα σχέδια και μεγέθη, ενώ ο μηχανισμός Inverter Direct Drive, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο την κατανάλωση νερού και ενέργειας.

 

 

Τόσο το πλυντήριο ρούχων όσο και το πλυντήριο πιάτων, συνοδεύονται με 10 χρόνια εγγύηση για το μηχανισμό Direct Drive, καθώς επίσης και από το σύστημα SMART DIAGNOSIS™, το οποίο συμβάλλει με επαναστατικό τρόπο στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της συσκευής, απαλλάσσοντας τους καταναλωτές από το άγχος. Η LG Electronics ως παγκόσμιος ηγέτης και πρωτοπόρος της τεχνολογίας και στον κλάδο των οικιακών συσκευών, εισάγει περισσότερες καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο απλή, γιατί Lifes Good!

μοιράσου το!