Εικόνα & Ήχος

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον ισχυρό ήχο του HLX56S

Ετοιμαστείτε για το νέο σύστημα HLX56S, το εξαιρετικό λειτουργικό Smart 3D Blu-ray Sound της LG το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών. Το νέο σύστημα HLX56S  θα ταράξει τα δεδομένα της νέας αγοράς, αφού υπόσχεται συγκλονιστικό ήχο, χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στο στιλ. Η κορυφαία απόδοση ήχου κατά την αναπαραγωγή των 3D Blu-ray συνοδεύεται από πλούσιο surround ήχο 4.1 καναλιών για μια συναρπαστική εμπειρία ήχου που γεμίζει τον χώρο. Έτσι η LG, εκτός από εντυπωσιακή 3D θέαση, σας προσφέρει και ήχο που θα σας καθηλώσει.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και το εξαιρετικά λεπτό soundbar του HLX56S δίνει μια μοντέρνα αίσθηση χωρίς καλώδια στον χώρο σας καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Με ασύρματο subwoofer προσθέτει βαθύ και στερεοσκοπικό ήχο, με αποτέλεσμα η θέαση και η ακρόαση τρισδιάστατου περιεχομένου να εντυπωσιάζει. Μ' ένα απλό κλικ έχετε πρόσβαση τώρα σε μία πληθώρα εφαρμογές Premium VoD, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τεχνολογία Wi-Fi Director που επιτρέπει την σύνδεση με τον υπολογιστή και άλλες ψηφιακές συσκευές. Τέρμα, λοιπόν, οι μετακινήσεις από το τη μία συσκευή στην άλλη. Βυθιστείτε στον ήχο του HLX56S και απολαύστε! Οι νέοι θα το λατρέψουν! Πιστέψτε με... Το σύστημα HLX56S σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας από το iPod και το iPhone προσφέροντας σας πλούσιο ήχο ενώ ταυτόχρονα φορτίζει η συσκευή σας. Μ' ένα κλικ στο τηλεχειριστήριο αναζητήστε τις μουσικές σας προτιμήσεις. Τόσο απλά! Επίσης, χάρη στις επτά διαφορετικές ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες μέσα από το LG Sound Gallery, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν και να παραμετροποιήσουν τον ήχο του HLX56S ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

 

 

Πόσες φορές έχει τύχει να σας αρέσει ένα μουσικό κομμάτι μιας ταινίας και να μην γνωρίζετε ποιο είναι. Τώρα μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη μουσική της ταινίας που παρακολουθείτε. Το LG Smart 3D Blu-ray™ Player παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Gracenote και σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες για καλλιτέχνες, τραγούδια, και τίτλους άλμπουμ. Η κοινή χρήση αρχείων σας επιτρέπει να μοιράζετε ασύρματα ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και οτιδήποτε άλλο θέλετε, χρησιμοποιώντας το LG Smart 3D Blu-ray™ Sound Bar. Έτσι, μπορείτε να έχετε μία ροή περιεχομένου από τον Η/Υ και το smartphone σας απευθείας στην τηλεόρασή σας. Επίσης,  οι λειτουργίες Smart TV παρέχουν στο HLX56S τη δυνατότητα σύνδεσης με το internet για την απόλαυση πλούσιου περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Με το κατάστημα LG Apps και τις υπηρεσίες περιεχομένου Premium, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πλήθος εφαρμογών και VOD. Τα ψυχαγωγικά βίντεο clip, οι γνωστές ταινίες και οι συναρπαστικές αθλητικές εκδηλώσεις έρχονται στο σπίτι σας μ΄ένα κλικ και σε συνδυασμό με τον απόλυτο ήχο, ετοιμαστείτε να  απολαύσετε την συναρπαστική αυτή εμπειρία ήχου. Μετά απ΄όλα αυτά που σας είπα, μπορείτε να αντισταθείτε στο νέο σύστημα HLX56S της LG;

μοιράσου το!