Νέες τεχνολογίες

Νέα 3D γενιά monitors. D2342P CINEMA 3D και DM2350D Monitor TV CINEMA 3D

H νέα γενιά των 3D οθονών H/Y έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η LG είναι η πρώτη που προσφέρει φωτεινή και ξεκούραστη θέαση στους καταναλωτές. Η νέα οθόνη Η/Υ LG D2342P CINEMA 3D και το DM2350D Monitor TV CINEMA 3D επιτέλους έφτασαν στην αγορά και ανταγωνίζονται δυνατά τις άλλες οθόνες. Με τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR) 3D, οι οθόνες είναι φωτεινότερες, καθαρότερες και η τρισδιάστατη απεικόνιση πιστοποιημένη με “Flicker-Free” γίνεται πιο ξεκούραστη από ποτέ. Η αναβολή της υιοθέτησης του 3D γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με την προηγμένη ποιότητα εικόνας, τα πιο άνετα γυαλιά από ποτέ και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Ας μιλήσουμε, όμως, πιο αναλυτικά... Η πιστοποίηση “Flicker-Free” των νέων οθονών της LG, γι' αυτούς που δεν το γνωρίζουν, έχει αποδοθεί από την Intertek και την TÜV οι οποίες κατοχυρώνουν ότι οι οθόνες Η/Υ και Monitor TV LG CINEMA 3D έχουν μειώσει στο μέγιστο το φαινόμενο flicker. Επιτέλους, απόλαυση 3D θέασης χωρίς ζαλάδες και καταπόνηση όρασης. Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερο 3D περιεχόμενο για μεγαλύτερο διάστημα ενώ ξεκουράζεστε. Η καταπόνηση της όρασης εξαφανίζεται με την τεχνολογία FRF 3D της LG κι έτσι οι εικόνες γίνονται πιο καθαρές και φωτεινές και φυσικά με χαμηλότερο crosstalk. Mε τα CINEMA 3D γυαλιά της LG η απόλαυση μεγαλώνει. Ελαφριά, άνετα, χωρίς να απαιτούν φόρτιση. Θα τα λατρέψετε!

Η συμβατότητα των οθονών Η/Υ και Monitor TV LG CINEMA 3D θα σας καταπλήξει, αφού υποστηρίζονται από όλες τις κάρτες γραφικών και είναι συμβατά με την πλειονότητα των λειτουργικών συστημάτων των οικιακών PC. Φυσικά, ένα από τα χαρακτηριστικά που τις διαφοροποιεί είναι η δυνατότητα HDMI, με την οποία η σύνδεση με άλλες 3D συσκευές γίνεται εύκολα και γρήγορα. Είτε προτιμήσετε τη χρήση Η/Υ LG D2342P CINEMA 3D είτε τo Monitor TV LG DM2350D CINEMA 3D, ένα είναι σίγουρο. Η 3D θέαση που σας προσφέρει η LG θα σας καθηλώσει. Και για τους φανατικούς οπαδούς του 3D, η LG σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπετε συμβατό περιεχόμενο σε 3D, ώστε να παρακολουθείτε συνεχώς ποιοτικό τρισδιάστατο περιεχόμενο. Υποδεχτείτε, λοιπόν, τη 3D γενιά με τις οθόνες Η/Υ LG D2342P CINEMA 3D και LG DM2350D CINEMA 3D Monitor TV οι οποίες  κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

μοιράσου το!