Νέες τεχνολογίες

Εκρηκτικές επιδόσεις με το LG Optimus 3D smartphone!

H LG ανοίγει νέους ορίζοντες και ταράζει τα δεδομένα της επικοινωνίας με το νέο της smartphone που όλοι περιμέναμε! Το όνομά του; LG Οptimus 3D . To πρώτο smartphone στον κόσμο με Tri-Dual αρχιτεκτονική και πλήρη εμπειρία 3D.

Εκρηκτικές Επιδόσεις? Πιο συγκεκριμένα, το LG Optimus 3D απογειώνει την εμπειρία χρήσης με την πρωτοπόρο Tri-Dual διαμόρφωσή του - dual core, dual channel, dual memory - η οποία προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές εφαρμογές, θέαση ταινιών και αναπαραγωγή τρισδιάστατων games σε απίστευτες ταχύτητες και ανάλυση! Με τη νέα αρχιτεκτονική Tri-Dual, η LG κάνει το μεγάλο βήμα. Με αρχιτεκτονική σε διπλή δίαυλο (dual channel), η μεταφορά των δεδομένων πραγματοποιείται ταυτόχρονα ανάμεσα στο διπύρηνο επεξεργαστή και τη δικάναλη μνήμη κι έτσι η απόδοση είναι εμφανώς ταχύτερη. Πιο αναλυτικά, το νέο μοντέλο της LG μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα του χρόνου εκτέλεσης των εφαρμογών, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει ομαλότερους και ταχύτερους ρυθμούς κατά το multi-tasking, την πλοήγηση, το gaming και την αναπαραγωγή multimedia εφαρμογών. Τέρμα η χρήση των ειδικών γυαλιών με το νέο smartphone της LG! Το LG Οptimus 3D δεν απαιτεί ειδικά γυαλιά για την απόλαυση του 3D περιεχομένου κι έτσι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν και να απολαύσουν άμεσα τα αγαπημένα τους video & φωτογραφίες. Πιο εύχρηστο smartphone δε θα συναντήσετε. Η εγγραφή 3D βίντεο, η τρισδιάστατη θέαση χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών και η ανταλλαγή αρχείων είναι ταχύτερη και πιο βολική. Η καταγραφή υψηλής ποιότητας 3D περιεχόμενο διορθώνει αυτόματα το συνηθισμένο ταρακούνημα κατά την εγγραφή, ενώ η ευρεία γωνία θέασης της συσκευής, καθιστά την παρακολούθηση βίντεο και ταινιών ακόμη πιο άνετη.

 

Εθιστικό 3D Gaming! Με το LG Οptimus 3D, τα mobile games της Gameloft παίρνουν άλλη διάσταση καθώς οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν  17 νέα 3D στερεοσκοπικά (S-3D) παιχνίδια. Τρεις τίτλοι της Gameloft - Adrenaline, N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance και Let’s Golf! 2 – θα είναι ήδη προ-εγκατεστημένοι στη συσκευή, ενώ στους προσεχείς μήνες οι χρήστες του LG Optimus 3D θα μπορούν να προμηθευτούν 14 ακόμη 3D games που ξεχώρισαν για τον ρεαλισμό τους και για το μοναδικό game play που προσφέρουν.

Τις τελευταίες πινελιές στο νέo smartphone της LG βάζει η  WVGA οθόνη 4,3 ιντσών για flicker free εικόνες σε ποιότητα HD, με υποστήριξη ανάλυσης εικόνας 1080p σε 2D και 720p σε 3D. Επιπλέον, με τη χρήση ειδικού λογισμικού, το Optimus 3D μετατρέπει τις 2D φωτογραφίες και βίντεο σε 3D σε πραγματικό χρόνο, ενώ αργότερα μέσα στο έτος, η LG θα διαθέσει δωρεάν λογισμικό για την αναβάθμιση των 2D παιχνιδιών, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια πληθώρα multimedia περιεχομένου σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Το 3D περιεχόμενο τώρα μπορούμε να το βλέπουμε από το κινητό μας στη 3D τηλεόραση μέσω σύνδεσης με καλώδιο HDMI 1.4 ενώ ασύρματα μπορεί να σταλεί σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με το πρωτόκολλο DLNA. Η ζωή ήταν πάντα 3D, τώρα μπορεί και το smartphone σου!

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ