Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

LG Art Cool Gallery Έργο τέχνης ή κλιματιστικό;

H LG Electronics, σε αποκλειστική συνεργασία με την BizΑrt Galleries, προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να προμηθευτούν ένα οικιακό κλιματιστικό της σειράς LG Art Cool Gallery και να αποκτήσουν έναν μοντέρνο «πίνακα» για το κλιματιστικό τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας που είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου, όσοι καταναλωτές επιλέξουν κλιματιστικό LG Art Cool Gallery, θα λάβουν ως δώρο τον «πίνακα» της προτίμησής τους –ενδεικτικής αξίας 100 ευρώ- μέσα από την αποκλειστική συλλογή Bizart Galleries που δημιουργήθηκε για τους πελάτες της LG.

Τα συστήματα κλιματισμού της σειράς Art Cool Gallery, διαθέτουν τεχνολογία INVERTER και πρωτοποριακό σχεδιασμό που τους προσδίδει την όψη ενός καλλιτεχνικού «κάδρου».Διακρίνονται για την υψηλή ενεργειακή τους απόδοση και χάρη στο σύστημα ροής αέρα τριών κατευθύνσεων, διατηρούν ευκολότερα τις επιθυμητές θερμοκρασίες. Λειτουργούν σε χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά 44% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα και προσφέρουν βελτιστοποιημένη ψύξη και θέρμανση. Τέλος, διαθέτουν πιστοποιημένο αντι-αλλεργικό φίλτρο Neo Plasma, διασφαλίζοντας καθαρότερο περιβάλλον και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε επιλεγμένα καταστήματα.
Προβολή εντύπου

μοιράσου το!