Τηλεοράσεις

LG 47LW5500: Η νέα γενιά LG Cinema 3D τηλεοράσεων

Ξεχάστε τα βαριά, άβολα γυαλιά και τη ζαλάδα που προκαλεί η εικόνα της συμβατικής 3D τεχνολογίας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε τι σημαίνει πραγματική 3D εικόνα, ακριβώς όπως στον κινηματογράφο. Η τηλεόραση LG CINEMA 3D. Το νέο πρότυπο για την τρισδιάστατη υπεροχή με χαρακτηριστικά όπως Smart TV,εξαιρετικές εικόνες 3D, άνετα γυαλιά 3D και πλήθος ψυχαγωγικών εφαρμογών.

Διαβάστε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της LG 47LW5500 Cinema 3D

Τηλεόραση 3D επόμενης γενιάςΤηλεόραση 3D επόμενης γενιάς

Ετοιμαστείτε για την καλύτερη, πιο κινηματογραφική ψυχαγωγία 3D που έχετε βιώσει ποτέ στην άνεση του σπιτιού σας. Ξεχάστε τα βαριά, άβολα γυαλιά και την ποιότητα εικόνας της συμβατικής τεχνολογίας 3D. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τη δυνατότητα 3D πλήρως, όπως ακριβώς κάνετε στον κινηματογράφο. Η τηλεόραση 3D CINEMA της LG. Το νέο πρότυπο στην τρισδιάστατη υπεροχή.

Μεγαλύτερη άνεση για τα μάτια σας

Τέλος η ζαλάδα, η ναυτία ή η δυσφορία. Η τεχνολογία 3D CINEMA της LG καταργεί τα κλείστρα τρεμοπαίγματος από τα γυαλιά, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ελεύθερα εικόνες 3D για πολύ ώρα χωρίς να νιώθετε ζαλάδα και κούραση. Ενώ τα προηγμένα γυαλιά 3D CINEMA εξαλείφουν το τρεμόπαιγμα, το πάνελ 3D επόμενης γενιάς προσφέρει πιο ευκρινείς εικόνες χωρίς θάμπωμα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία προβολής χωρίς επικαλυπτόμενες εικόνες ή τη ζαλάδα που σχετίζεται με τη συμβατική τεχνολογία 3D.

Άνετα γυαλιά 3D CINEMA

Τα γυαλιά 3D CINEMA της LG ζυγίζουν μόνο 16 γραμμάρια, σχεδόν το μισό από τα συμβατικά γυαλιά 3D. Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιά 3D, αυτά τα γυαλιά δεν χρειάζεται να τα επαναφορτίζετε. Επειδή τα γυαλιά 3D CINEMA της LG λειτουργούν χωρίς μπαταρία, δεν εκπέμπουν επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αποφύγετε το υψηλό κόστος των συμβατικών γυαλιών 3D. Τα γυαλιά 3D CINEMA της LG είναι πολύ οικονομικά, επομένως μπορείτε να αγοράσετε όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε την εμπειρία 3D μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εξαιρετικές εικόνες 3D

Έως και δύο φορές πιο φωτεινές εικόνες από ό,τι οι εικόνες με τις συμβατικές τηλεοράσεις 3D. Η τηλεόραση 3D CINEMA της LG παράγει πιο φωτεινές εικόνες μεγαλύτερης ευκρίνειας αξιοποιώντας στο μέγιστο τα στοιχεία οπίσθιου φωτισμού.

Τηλεχειριστήριο Magic Motion

Ένα τηλεχειριστήριο που λειτουργεί σαν ποντίκι. Μια τηλεόραση Smart TV δεν μπορεί να είναι έξυπνη, εάν χρειάζεται να ακολουθείτε μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία για να την χειρίζεστε. Το τηλεχειριστήριο Magic Motion σας επιτρέπει να ελέγχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τηλεόραση LG Smart TV που διαθέτετε. Απλώς τοποθετήστε το δείκτη κατάδειξης, κάντε κλικ και επιλέξτε. Με απλές κινήσεις, μπορείτε να σύρετε, να αλλάξετε και να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας, χωρίς να μπαίνετε στον κόπο να χρησιμοποιείτε πολλά κουμπιά και πλήκτρα βέλους.

Πλήθος ψυχαγωγικών εφαρμογών

Απολαύστε ένα πλήθος ποιοτικών εφαρμογών lifestyle καθώς και αλληλεπιδραστικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για ατομική και οικογενειακή ψυχαγωγία. Μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο κατάστημα που εμφανίζεται στην οθόνη και να πραγματοποιήσετε λήψη εύκολα από μια πλούσια επιλογή εφαρμογών. Απολαύστε τη χαρά της προσαρμογής της δυνατότητας Home Dashboard επιλέγοντας τις εφαρμογές που θέλετε και αποκτώντας άμεσα πρόσβαση σε αυτές όποτε το επιθυμείτε.

Micro Pixel Control

Η δυνατότητα τοπικού dim παρέχει εξατομικευμένο έλεγχο σε κάθε μπλοκ LED πίσω από την οθόνη, επιτρέποντας στην τηλεόραση LW5500 να προβάλλει τα πάντα από το πιο σκούρο και βαθύ μαύρο μέχρι τα πιο ζωηρά χρώματα.

TruMotion 100Hz

Το TruMotion 100Hz επεξεργάζεται 100 καρέ το δευτερόλεπτο, καταργώντας το θάμπωμα ακόμη και στις σεκάνς με την πλέον γρήγορη δράση. Η τεχνολογία TruMotion 100Hz, η οποία είναι σημαντική για τις εικόνες 2D HD βοηθάει επίσης στην παραγωγή εικόνων 3D μέγιστης ευκρίνειας.

μοιράσου το!