Νέες τεχνολογίες

Με την Plasma Pentouch TV της LG θα γίνετε ξανά παιδιά

Ζωγραφισμένοι τοίχοι, λερωμένα χαλιά με μπογιές, λεκέδες που δύσκολα φεύγουν... Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού! Η δημιουργικότητα των παιδιών σας μπορεί να σας εντυπωσιάσει, αλλά και να σας τρελάνει την ίδια στιγμή. Έχετε, όμως, σκεφτεί ότι ο τοίχος σας μπορεί να είναι πολύ μικρός για τη φαντασία του παιδιού σας; Πολλοί είναι βέβαια οι γονείς που θα ήθελαν να αποθηκεύσουν σε ένα αρχείο τα αριστουργήματα των παιδιών τους. Μπορούν άραγε; Τώρα ναι! Με τη νέα Plasma Pentouch TV της LG προσφέρετε στο παιδί σας απεριόριστο χώρο για να εκφράσει τη δημιουργικότητα του.

 

 

Πιο αναλυτικά, η Plasma Pentouch TV, σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε όπως ακριβώς στο smartphone σας. Το φυσικό φως που εκπέμπει αναγνωρίζει τη γραφίδα με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η αναγνώριση της αφής. Το φιλικό προς το χρήστη στυλό μετατρέπει την οθόνη της τηλεόρασής σας σε ένα sketchbook! Ακολουθώντας όλες τις κινήσεις σας, δημιουργεί τις γραμμές που σχεδιάζετε. Με την ειδική γραφίδα μπορείτε να κάνετε κλικ στην οθόνη όταν συνδέεστε στο Internet και όχι μόνο. Με το Pentouch Software της LG, μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση με τον υπολογιστή σας και να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Εφαρμογές (apps) όπως η ζωγραφική, αλλά και πολλά άλλα όπως επεξεργασία φωτογραφιών για δημιουργικό παιχνίδι, δε λείπουν βέβαια. Τώρα η φαντασία των παιδιών σας θα διακοσμεί τις οικογενειακές φωτογραφίες! Δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά σας ημερολόγια και εξερευνήστε τα, στην ενσωματωμένη λειτουργία Gallery.

 

 

Το λογισμικό PenTouch προσφέρει ειδικά εργαλεία σχεδίασης στην τηλεόραση και επιτρέπει στο χρήστη να τα αποθηκεύει και να εκτυπώνει τις φωτογραφίες του μέσω υπολογιστή μετατρέποντας το σπίτι σε πραγματική γκαλερί! Επιπλέον, προσφέρει προβολή διαφανειών προκειμένου να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης των εικόνων. Ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψετε είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σημειώσεις για την οικογένεια και τον εαυτό τους μετατρέποντας την οθόνη σε ένα πίνακα ανακοινώσεων.

Κι επειδή η LG πάντα μας φροντίζει, επικεντρώνεται για μια ακόμη φορά στην ασφάλεια και στην αντοχή με την ισχυρή βάση τηλεόρασης και το ειδικό προστατευτικό γυαλί εξασφαλίζοντας μια οθόνη χωρίς γρατζουνιές και φθορές. Επιπλέον, η τηλεόραση έχει μια ειδική λειτουργία και χάρη σ' αυτήν λαμβάνει το έντονο φως από την οθόνη και το προσαρμόζει στα μάτια των παιδιών σας. Η Pentouch TV της LG θα αποτελέσει το οικογενειακό σας λεύκωμα. Η νέας αυτή τεχνολογία υπόσχεται πολλά και περιμένει να την εξερευνήσετε. Ίσως αυτό να είναι και το μέλλον των τηλεοράσεων. Λέτε η αφή να κυριαρχήσει και στην τηλεόραση;

μοιράσου το!