Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Η μαγεία των 3D προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας στην IFA 2011

Για μια ακόμη φορά η LG θα αφήσει άφωνο το κοινό στη φετινή Έκθεση IFA στο Βερολίνο παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη 3D γκάμα προϊόντων. CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις και οθόνες Η/Υ, 3D συστήματα Home Theater και τρισδιάστατοι προβολείς θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα καθηλώσουν το κοινό με τις δυνατότητες τους. Πόσο μάλλον όταν για όλα αυτά τα 3D προϊόντα, μέρος της γκάμας 3D Total Solution, χρησιμοποιείς μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά!

Κυρίαρχη στη γκάμα 3D Total Solution είναι η LW980S , μία τηλεόραση FULL LED 55 ιντσών η οποία διαθέτει λειτουργία Smart TV και CINEMA 3D μέσω της τεχνολογίας φωτισμού ΝΑΝΟ. Η LW980S καθώς και οι τηλεοράσεις LW650S και LW570S ενισχύουν την σειρά 3D τηλεοράσεων της LG, αφού προβάλλουν 3D εικόνες σε FULL HD σε συνδυασμό με τα άνετα και ελαφριά γυαλιά.

 

 

Η προσιτή τιμή και τα χαρακτηριστικά των 3D CINEMA γυαλιών ελκύουν όλο και πιο πολύ καταναλωτικό κοινό στην αγορά των 3D προϊόντων. Η πιστοποίηση “Flicker-Free”, από τους οργανισμούς πιστοποίησης ποιότητας Intertek και TÜV εγγυάται την καλύτερη 3D παρακολούθηση για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς πονοκεφάλους και αίσθηση ζαλάδας. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα προϊόντα της LG η μετατροπή 2D σε 3D και η υπηρεσία Video-on-Demand στις Smart TV. Έφτασε ο καιρός να καθίσουμε άνετα σε κάθε θέση που επιθυμούμε μπροστά από την τηλεόραση και να απολαύσουμε ξεκούραστα το 3D περιεχόμενο, αφού η LG προσφέρει ευέλικτη γωνία θέασης. Και για τους λάτρεις του design αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η LG συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή οπτικών Alian Mikli, ο οποίος σχεδίασε μοντέρνα και εξαιρετικά άνετα 3D γυαλιά και σε στυλ clip-on για άτομα που ήδη φορούν γυαλιά. Τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από επιλεγμένα μέταλλα και το βελτιστοποιημένο βάρος τους διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση.

 

 

Κι επειδή θέαση χωρίς ήχο δεν γίνεται, η LG προσφέρει στους καταναλωτές της το ολοκαίνουριο HX906TX CINEMA 3D Sound Home Theater το οποίο προσφέρει ήχο σχεδόν αντίστοιχο με αυτόν του κινηματογράφου και των συναυλιών. Το HX906TX με 9,1 σύστημα ηχείων προωθεί τον ήχο προς τα πάνω και πηγαίνοντας τον προς κάθε κατεύθυνση μέσα από έναν Reflector 360o σε κάθε ηχείο. Ο κινηματογράφος σπίτι σας δηλαδή! Με αλγόριθμο 3D Effect DSP και τεχνολογία Sound Field Expansion o ήχος γίνεται πιο λεπτομερής και ρεαλιστικός.

 

 

Όσον αφορά τις οθόνες H/Y, η DM50D διαθέτοντας τεχνολογία CINEMA 3D προβάλλει Flicker-Free εικόνες με φωτεινότητα 100nits ενώ χρησιμοποιεί τη λειτουργία μετατροπής από 2D σε 3D χωρίς να απαιτείται η λειτουργία H/Y. Φυσικά το 3D gaming δεν λείπει, αφού τίθεται αυτόματα η λειτουργία για τα παιχνίδια. Μια άλλη 3D οθόνη H/Y που έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι η D42P, η οποία υποστηρίζει όλες τις κάρτες γραφικών. Κατάλληλη για διάφορα λειτουργικά συστήματα υποστηρίζει HDMI 1.4 για ευκολότερη σύνδεση με άλλες συμβατές 3D συσκευές. Από τη 3D γκάμα Total Solution της LG δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώτος προβολέας CINEMA 3D παγκοσμίως. Ο CF3D προβολέας μεταδίδει FULL HD εικόνες μέσα από μονό φακό ενώ μπορεί να επεκταθεί σε 150 ίντσες διαγωνίως. Οι καθαρές εικόνες τόσο σε 2D όσο και σε 3D οφείλονται στη φωτεινότητα 1.250 ANSI-lumens, λόγο αντίθεσης 7.000:1 και TruMotion 120Hz. Η μικρή ενσωματωμένη κάμερα καλιμπράρει αυτόματα το φως και τις εικόνες και μεγιστοποιεί τα 3D εφέ με λιγότερη ενέργεια. Τέλος, το σύστημα αναπαραγωγής Blu-ray 3DTM BD670 προσφέρει άμεση και απλή πρόσβαση στο 3D περιεχόμενο. Οι λειτουργίες Smart TV περιλαμβάνουν πρόσβαση σε 3D Video-on-Demand και η αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3DTMπροσφέρει την τέλεια απόλαυση 3D περιεχομένου. Οι συναρπαστικές και άνετες επιλογές της LG σας περιμένουν για να απολαύσετε το μαγευτικό κόσμο του 3D, γιατί Life's Good!

μοιράσου το!