Νέες τεχνολογίες

LG Plasma Pentouch TV: Το νέο θαύμα της Επικοινωνίας

Είχατε ποτέ τραβήξει φωτογραφία ένα πολύπλοκο διάγραμμα του γραφείου σας για να μπορείτε να το παρουσιάσετε; Τώρα μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία με το smartphone, να την στείλετε με email και στη συνέχεια να την κατεβάσετε στο υπολογιστή σας όπου θα τη δημιουργήσει χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα γραφικών πριν βρεθεί στην παρουσίαση του PowerPoint για το μεγάλο meeting. Σίγουρα δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά τι γίνεται εάν υπάρχει ένας καλύτερος και πιο δημιουργικός τρόπος που ενισχύει την καλύτερη συνεργασία της ομάδας; Με τη νέα Pentouch TV της LG μπορείτε να λάβετε και να μοιραστείτε τις σημειώσεις συνεδρίασης την ίδια στιγμή.

Πώς όμως λειτουργεί η Pentouch TV; Για αρχή έχουμε να σας πούμε ότι βασίζεται στην τεχνολογία τηλεόρασης Plasma ΤV, η οποία παράγει τα δικά της υπέρυθρα κύματα που είναι αόρατα με το γυμνό μάτι. Η Pentouch TV συνοδεύεται από  το ειδικό στυλό και ο υπολογιστής αναγνωρίζει αμέσως πού είναι το στυλό στραμμένο. Αφού κάνετε εγκατάσταση εύκολα και γρήγορα του λογισμικού στον υπολογιστή σας, το μόνο που σας μένει είναι να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με την Pentouch TV.

 

 

Αυτή η λύση δίνει σας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να χειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα εικονίδια στην οθόνη όπως ακριβώς θα κάνατε μ' ένα ασύρματο ποντίκι, αλλά και να γράφετε απευθείας πάνω στα έγγραφα που παρουσιάζετε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το στυλό και να επισημαίνετε τμήματα που θέλετε να θυμάστε ή να ξεχωρίζετε με οποιοδήποτε χρώμα θέλετε, όπως ακριβώς κάνατε μ’ έναν highlighter μαρκαδόρο. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείτε ξανά τη συνάντησή σας με τους συναδέλφους; Αντί για ένα whiteboard και ένα μαρκαδόρο, μπορείτε να έχετε τη Pentouch TV. Με αυτήν μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, έγγραφα και παρουσιάσεις που έχετε δημιουργήσει και αποθηκεύσει αλλού. Επίσης, όσο είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν browser και να χρησιμοποιήσετε το στυλό προκειμένου να αναζητήσετε αυτό που θέλετε ακριβώς όπως κάνετε μ' ένα mouse. Φανταστείτε πώς θα είναι το meeting σας ενώ στέκεστε και μιλάτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Κι όταν βρείτε τη σελίδα που θέλετε, μπορείτε με το στυλό να κρατήσετε τα στοιχεία που θέλετε στη παρουσίασή σας.

 

 

Η Pentouch TV υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα της επικοινωνίας. Το meeting τώρα δεν θα ξεκινά με τη στοίβα των εγγράφων ή με το black white board. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την Pentouch TV και να διαλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλετε από τη σουίτα των Office και να σημειώσετε τις ιδέες σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε πραγματικό χρόνο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα διασκεδάσετε και θα εξυπηρετηθείτε με την Pentouch TV της LG. Η Pentouch TV αποτελεί τη πιο σύγχρονη τεχνολογία σήμερα για τη δουλειά σας! Πιστέψτε το!

μοιράσου το!