Νέες τεχνολογίες

Έξυπνες Οικιακές Συσκευές της LG στην IFA 2011

Έξυπνες συσκευές για έξυπνους ανθρώπους παρουσίασε η LG Electronics στη φετινή έκθεση IFA στο Βερολίνο! Συνδυάζοντας τις τέσσερις καινοτόμες τεχνολογίες της Linear Compressor, Inverter Direct Drive, Lightwave και KOMPRESSOR καθώς επίσης και την πρωτοποριακή τεχνολογία Smart ThinQTM, που περιλαμβάνει τις λειτουργίες Smart Manager, Smart DiagnosisTM, Smart Access, Smart Adapt και Smart Grid, η LG προσφέρει στους καταναλωτές έναν καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο ζωής, προστατεύοντας το πορτοφόλι του και το περιβάλλον.

 

 

Το έξυπνο ψυγείο τα κάνει όλα με την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη λειτουργία Smart Manager. Μέσω της λειτουργίας αυτής, αναγράφονται η θέση, η ημερομηνία λήξεως, η ποσότητα και οι διατροφικές πληροφορίες των τροφίμων που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο. Το έξυπνο ψυγείο που τρέχει Android μπορεί να προτείνει συνταγές μαγειρικής με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες ψυχαγωγίας όπως η αναπαραγωγή μουσικής, ειδήσεων και υπηρεσίες social media. Επίσης, χρησιμοποιώντας το smartphone μας, μπορούμε να τσεκάρουμε το περιεχόμενο του ψυγείου μας ενώ βρισκόμαστε στο supermarket. Πρωτοποριακές λύσεις, δε συμφωνείτε; Μια ακόμα καινοτομία που παρουσίασε η LG είναι το Smart Eco Door, το πρώτο door-in-door σύστημα παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η μικρότερη πόρτα που είναι ενσωματωμένη στο ψυγείο επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα που χρησιμοποιούν συχνά, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψύξης και ενισχύοντας την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2011, η LG εξέπληξε το κοινό, παρουσιάζοντας τη λειτουργία Smart DiagnosisTM των έξυπνων συσκευών, με την οποία ο τεχνικός μοιάζει να είναι στο σπίτι μας! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και χρειαζόμαστε τεχνική υποστήριξη, μέσω της λειτουργίας αυτής μπορούμε να επιλύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν τεχνικά προβλήματα μέσω του τηλεφώνου καθώς και μέσω εφαρμογής για smartphones, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

 

 

Επιπλέον, η λειτουργία Smart Access διευκολύνει τους καταναλωτές επιτρέποντάς τους να λειτουργούν τις συσκευές μέσω smartphone κι ενώ απουσιάζουν από το σπίτι! Από την άλλη, η λειτουργία Smart Adapt φέρνει τον Η/Υ στις έξυπνες συσκευές μας, αφού οι καταναλωτές θα μπορούν να κατεβάζουν νέες αναβαθμίσεις προγραμμάτων και λειτουργικών συστημάτων, όπως για παράδειγμα τα νέα παραμετροποιημένα προγράμματα πλύσης για τα έξυπνα πλυντήρια της LG, τα Super Rinse και Baby Sanitize. Με το Smart Adapt κρατάμε απόλυτα ενημερωμένες τις συσκευές μας για ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους. Με τις νέες τεχνολογίες 6 Motion Direct Drive και TrueSteam™ το έξυπνο πλυντήριο εκτός από αυξημένη ενεργειακή απόδοση, διαθέτει υψηλή αντοχή στο χρόνο και είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Κι όσον αφορά το μαγείρεμα, το ψήσιμο των γευμάτων γίνεται υγιεινά κι εύκολα, αφού ο βραβευμένος φούρνος Lightwave Convection χρησιμοποιεί τον πρώτο παγκοσμίως Charcoal Lighting Heater™. Τέλος, το  LG Styler θα εντυπωσιάσει.. Με το νέο πρωτότυπο Clothing Manager, θα έχετε ρούχα χωρίς τσαλακώματα και δυσάρεστες οσμές εύκολα και γρήγορα, ενώ παράλληλα θα αποστειρώνονται με ατμό. Περισσότερα στο παρακάτω video http://www.youtube.com/watch?v=d2NvPFO6sTw Η LG Electronics κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη με την νέα γκάμα έξυπνων συσκευών. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να... αφεθείτε στα χέρια της LG, γιατί Life's Good!

μοιράσου το!