Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

3D Cinema Nights by LG - Mέρος 2o

«Oι περιπέτειες του Τεν Τεν – Το μυστικό του μονόκερου» Μετά την επιτυχημένη Avant Premiere, για την 3D την ταινία «Οι Τρεις Σωματοφύλακες», οι fans της LG Hellas στο facebook έχουν και πάλι την ευκαιρία να ψάξουν, να βρουν το κρυμμένο εισιτήριο και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν από μία πρόσκληση των 4 ατόμων για να παρακολουθήσουν την 3D ταινία «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν – Το μυστικό του μονόκερου» με την υπογραφή του γνωστού σε όλους μας σκηνοθέτη, Steven Spielberg.

 

 

Η νέα παραγωγή με τον αγαπημένο ήρωα των παιδικών μας χρόνων, είναι βασισμένη σε τέσσερα από τα άλμπουμ του διάσημου Βέλγου δημιουργού comic Hergé και είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη με την πρωτοποριακή τεχνική του motion capture.

 

 

Ψάξε και βρες το κρυμμένο εισιτήριο μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Ίσως να είσαι ανάμεσά στους 50 τυχερούς και το Σάββατο στις 5 Νοεμβρίου, στις 17.00, στο Οdeon Kosmopolis (Λ.Κηφισίας 73, Μαρούσι), να είσαι κοντά μας μαζί με την παρέα σου για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική 3D Cinema εμπειρία. Καλή επιτυχία!!!  Life’s Good και είναι…3D!!!

 

μοιράσου το!