Νέες τεχνολογίες

Στα παιχνίδια η αδρεναλίνη ανεβαίνει με Dual Play στις LG CINEMA 3D τηλεοράσεις

Γιατί να έχετε μία μεγάλη τηλεόραση αν δεν χρησιμοποιείτε όλες της, τις δυνατότητες? Εάν είστε gamer σίγουρα έχετε αναρωτηθεί τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν γιατί να χρησιμοποιείτε μεγάλες τηλεοράσεις, αφού η διαίρεση της οθόνης «κόβει» το παιχνίδι στα 2. Η απάντηση στην ερώτηση είναι το Dual Play”. Όσο για τους μη φανατικούς των παιχνιδιών, πρέπει να σας το εξηγήσουμε. Όταν παίζετε 2-player racing games ή shooter games μαζί μ' έναν φίλο σας, θα πρέπει να μοιραστείτε την οθόνη με τον αντίπαλο σας. Μέχρι τώρα η μόνη επιλογή ήταν το slpit-screen view που βλέπετε παρακάτω.

Για τους gamers, η μέθοδος split-screen view δεν είναι τόσο κακή αφού αυτή είχαν συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα ήταν όμως καλύτερο αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλη την οθόνη? Το να απολαμβάνεις παιχνίδια σε μεγάλη τηλεόραση, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου, είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών σε κονσόλα. Το “Dual Play” ήρθε τώρα να δώσει τη λύση και τη δυνατότητα να απολαύσεις 2-player games σε όλη την οθόνη.

 

 

Πώς δουλεύει όμως; Οι 3D τηλεοράσεις παράγουν 2 στερεοσκοπικές εικόνες που γίνονται μία, με τη βοήθεια των γυαλιών που χρησιμοποιείτε και σε μία αίθουσα κινηματογράφου. Η δεξιά πλευρά των γυαλιών έχει διαφορετική πόλωση από την αριστερή προκειμένου να παράγουν την τρισδιάστατη εικόνα με το βάθος. Αυτό που ανακαλύψαμε στην LG είναι, ότι αν δημιουργήσεις 2 ειδικά ζευγάρια γυαλιών με 2 δεξιές και 2 αριστερές πλευρές αντίστοιχα, 2 άνθρωποι μπορούν να δουν τηλεόραση μαζί αλλά ο καθένας να βλέπει διαφορετική εικόνα! Είναι εκπληκτικά απλό! Η λειτουργία Dual Play είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην τηλεόραση CINEMA 3D LW980S, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθεί σε όλη τη σειρά CINEMA 3D τηλεοράσεων. Τα ειδικά Dual Play γυαλιά θα συμπεριλαμβάνονται σε περιορισμένο αριθμό συσκευασιών της τηλεόρασης LW980S. Όσον αφορά την τιμή, τα 3D γυαλιά της LG είναι ιδιαίτερα οικονομικά και άνετα. Στις συμβατικές 3D τηλεοράσεις τα γυαλιά είναι βαριά και ακριβά, ενώ οι εικόνες τρεμοπαίζουν. Τα γυαλιά για τις CINEMA 3D τηλεοράσεις είναι εντελώς διαφορετικά. Ελαφριά και άνετα, λειτουργούν όπως ακριβώς και τα γυαλιά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Κάθε συσκευασία μιας LG CINEMA 3D τηλεόρασης περιέχει 4 κανονικά 3D γυαλιά καθώς και δύο για Dual Play. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίζετε παιχνίδια σε όλη την οθόνη με την οικογένεια και τους φίλους σας από την στιγμή που αγοράσετε την τηλεόρασή σας. H LG στηρίζει τη διασκέδαση και την άνεση στο σπίτι με τις CINEMA 3D τηλεοράσεις. Τώρα πια μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι στην τηλεόρασή σας χωρίς να αγχώνεστε αν ο συμπαίχτης σας κρυφοκοιτάει την οθόνη σας!

μοιράσου το!