Οικιακές Συσκευές

Οικιακές συσκευές επαναστατικής τεχνολογίας ατμού

Η νέα σειρά οικιακών συσκευών που αξιοποιούν στο έπακρο την πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού της LG περιλαμβάνει τα πλυντήρια πιάτων & ρούχων τεχνολογίας TrueSteamTMInverter Direct Drive και την ηλεκτρική σκούπα Steam KompressorTM. Με την ισχυρή δύναμη και την αποτελεσματικότητα του ατμού, οι συσκευές εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες καθαριότητας και υψηλά επίπεδα υγιεινής σε κάθε σπίτι.

 

 

Η νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων TrueSteamTM της LG, ενσωματώνει την τεχνολογία ατμού καταργώντας την ανάγκη πρόπλυσης στο χέρι. Τα νέα πλυντήρια εγγυώνται πιο αποτελεσματικό πλύσιμο και καλύτερη υγιεινή. Η ισχυρή δύναμη του ατμού καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ το απαλό του άγγιγμα προσφέρει άψογη καθαριότητα και λάμψη ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ή ακριβά σερβίτσια. Επιπλέον, η πράσινη τεχνολογία των νέων πλυντηρίων πιάτων προσφέρει ταυτόχρονη πλύση με διαφορετικές πιέσεις νερού, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες των σκευών. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου πλύσης και εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς δε χρειάζεται πλέον οι καταναλωτές να χάνουν χρόνο διαχωρίζοντας τις πλύσεις. LG

 

Το πλυντήριο ρούχων, ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία Inverter Direct Drive της LG, ενώ αποτελεί μια πραγματική επένδυση για κάθε οικογένεια, καθώς παρέχει στους καταναλωτές εγγύηση 10 ετών για το μηχανισμό λειτουργίας Direct Drive του πλυντηρίου, εξασφαλίζοντας την αντοχή της συσκευής στο χρόνο. Επιπλέον, η αυξημένη χωρητικότητα και η αθόρυβη λειτουργία, αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των καταναλωτών ενώ η τεχνολογία ατμού προφέρει ιδανικές λύσεις ενάντια στις αλλεργίες. Η υψηλή θερμοκρασία του ατμού απομακρύνει τα αλλεργιογόνα από τα υφάσματα και επιτρέπει την καλύτερη διάσπαση του απορρυπαντικού, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, με το ειδικό πρόγραμμα καθαρισμού «Ανανέωση», οι καταναλωτές μπορούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονούν τα ρούχα τους όποτε επιθυμούν.

 

Η ηλεκτρική σκούπα VΚ8920SCAQ Steam KompressorTM, μετατρέπει το καθημερινό καθάρισμα του σπιτιού σε παιχνίδι. Η παγκοσμίως πρώτη μηχανοκίνητη τεχνολογία KompressorTM της LG, συμπιέζει τη σκόνη και δεν επιτρέπει στα μόριά της να διαφύγουν στην ατμόσφαιρα, σχηματίζοντας συμπαγείς κύβους στον κάδο. Με αυτόν τον τρόπο, το άδειασμα του κάδου γίνεται ακόμη πιο εύκολα και η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι καθαρή, πιο υγιεινή και ασφαλής για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, συνδυάζει καθαρισμό με ατμό και ηλεκτρική σκούπα, παγιδεύοντας αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη. Καινοτομία KompressorTM της LG σημαίνει καθαριότητα με μια μόνο κίνηση. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο ποιοτική, για να θυμόμαστε ότι Lifes Good!

μοιράσου το!