Νέες τεχνολογίες

Ποιος είναι πιο έξυπνος; Εσύ ή η Smart TV;

Τι κάνει μια πραγματικά… Smart TV για σένα; Η τηλεόραση δεν είναι μόνο ένα κουτί με καλώδια. Δεν είναι ένα απλό zapping στα κανάλια. Πλέον οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα από την τηλεόρασή τους και θέλουν… όλο το πακέτο! Δηλαδή: τηλεοράσεις που διαθέτουν σύνδεση στο Internet, τηλεοράσεις που έχουν premium 3D video και γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δε θέλουν απλά να βλέπουν τηλεόραση, θέλουν να συμμετέχουν! Τώρα, οι LG CINEMA 3D Smart TVs μπορούν να σας τα προσφέρουν όλα αυτά με το παραπάνω.

Το λιγότερο είναι περισσότερο! Ένα συμβατικό remote control στα αριστερά και το Magic Motion Remote Control στα δεξιά

Όλα ξεκίνησαν με ένα μαγικό ραβδί, το γνωστό σε όλους Μagic Motion Remote Control. Για να το κατασκευάσουμε, μελετήσαμε πολλά άλλα τηλεχειριστήρια και καταλήξαμε σε ένα με 7 μόνο κουμπιά, που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες. Αλλά το Magic Motion Remote Control δεν είναι απλά ένα λεπτό τηλεχειριστήριο με έξυπνα κουμπιά. Ονομάστηκε «μαγικό» για κάποιο λόγο.

 

Όταν βλέπεις τηλεόραση, αγχώνεσαι; Ή το απολαμβάνεις?

«Μαγεία» στο τηλεχειριστήριο σημαίνει ότι τα μάτια σας δε χρειάζεται να αφήσουν την οθόνη. Όπως και στην οθόνη του υπολογιστή σου, στην τηλεόρασή σου εμφανίζεται ένας κέρσορας κι εσύ απλά κάνεις click στην επιλογή που θέλεις. Έρευνα μάλιστα έδειξε ότι οι άνθρωποι αισθάνθηκαν ακόμα και λιγότερο αγχωμένοι όταν χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο σε σύγκριση με άλλα τηλεχειριστήρια! Και φυσικά κάθε LG CINEMA 3D Smart TV υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή social media, το Τwitter και το Facebook. Mπορείτε ακόμα να κάνετε και κλήση μέσω Skype! Το είχατε φανταστεί; Τι γίνεται όμως με το Internet; Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της LG CINEMA 3D Smart TV είναι ότι υποστηρίζει σύνδεση στο internet και video on demand. Ακόμα, σας δίνει πρόσβαση σε ένα πλούσιο περιεχόμενο αναζήτησης ακόμα και σε 3D, καθώς και σε πληθώρα εφαρμογών που σας προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Μετά από όλα αυτά, ποιος δε θέλει μια τηλεόραση τόσο Smart; LG CINEMA 3D Smart TV: Don’t Just Watch it, Do it! Life 's Good!

μοιράσου το!