Νέες τεχνολογίες

Θέλω τον καναπέ απέναντι από τον Renoir!

Δε θα ήταν υπέροχο να βλέπατε τα σημαντικότερα έργα τέχνης του κόσμου στο σαλόνι σας; Η LG θέλοντας να κάνει πολλά από τα όνειρά σας πραγματικότητα, δημιούργησε μία πρωτότυπη εφαρμογή μουσειακών εκθεμάτων, που επιτρέπει στους κατόχους τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV να απολαύσουν και να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους περισσότερα από 600.000 έργα τέχνης, από τα πιο σημαντικά μουσεία και γκαλερί της Ευρώπης, όπως το μουσείο του Λούβρου και η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου!

 

 

Η εφαρμογή MUSEUM, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την PureScreens, μία γαλλική εταιρεία παραγωγής περιεχομένου ήχου και εικόνας. Η εφαρμογή είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για απεικόνιση και θέαση στις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV, αποτελώντας κάτι παραπάνω από μία απλή streaming συλλογή καλλιτεχνικών εικόνων.

 

 

Το MUSEUM οργανώνει σε εικονικές εκθέσεις 600.000 έργα τέχνης από περίπου 200 Ευρωπαϊκά μουσεία και γκαλερί, με κεντρικό θέμα έναν καλλιτέχνη, μία συλλογή ή ένα συγκεκριμένο θέμα. Το διαθέσιμο καλλιτεχνικό υλικό που φιλοξενείται στο MUSEUM, περιλαμβάνει αριστουργήματα φημισμένων δημιουργών, όπως ο Leonardo da Vinci, ο Pierre-Auguste Renoir και o Vincent Van Gogh. Η LG θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο με τέσσερεις νέες εκθέσεις, που αποτελούνται από 40 έργα και θα προστίθενται σε μηνιαία βάση. Κάθε έκθεση περιλαμβάνει 10 έργα με διάρκεια 20 λεπτά. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία της παύσης για τις εκθέσεις, απεικονίζοντας ένα συγκεκριμένο έργο για μέγιστη διάρκεια έως και 24 ώρες! Οι εκθέσεις απεικονίζονται σε υψηλή ανάλυση Full HD και συνοδεύονται από σχολιασμό ειδικών στα έργα τέχνης, στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. Η εφαρμογή MUSEUM, θα είναι προ-εγκατεστημένη σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV και θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσα από το LG App Store, σταδιακά από την 1η Δεκεμβρίου. Με το MUSEUM, η LG μας μεταφέρει στο μαγευτικό κόσμο της τέχνης και των μεγάλων καλλιτεχνών, φέρνοντας τα σημαντικότερα αριστουργήματα στην οθόνη της CINEMA 3D Smart TV τηλεόρασής μας! Πώς να μην αναφωνήσουμε λοιπόν… Life’s Good!

μοιράσου το!