Κινητά & Tablets

Τώρα κι αν πάει σφαίρα! Το Optimus 3D αναβαθμίζεται σε Android 2.3 Gingerbread.

Το LG Optimus 3D είναι κατά κοινή ομολογία… σούπερ. Φαντάσου το λοιπόν τώρα με τη βελτιστοποιημένη αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread! Με νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως καλύτερες ταχύτητες δικτύου, εμπλουτισμένη 3D εμπειρία και προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων πρέπει να εφεύρουμε μια νέα λέξη που να το χαρακτηρίζει!

 

Εκτός των πολλών βελτιώσεων της Google, όπως η βελτιστοποιημένη διαχείριση ισχύος, οι προηγμένες λειτουργίες αντιγραφής/επικόλλησης και το αισθητά καλύτερο περιβάλλον χρήσης (User Interface), η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης και μία σειρά προσθηκών της LG, όπως:

  • βελτιωμένη ταχύτητα HSPA+ μέσω ταχύτερης μεταφοράς πακέτων δεδομένων - η πλοήγηση στο Internet και το streaming περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, γίνεται ομαλότερα και πιο ολοκληρωμένα, χάρη στις ταχύτητες έως 21Mbps HSDPA.
  • εμπλουτισμένη τρισδιάστατη εμπειρία – οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να επεξεργάζονται πιο εύκολα τρισδιάστατες και δισδιάστατες ταινίες στο Optimus 3D. Επιπλέον μπορούν να καταγράφουν καλύτερης ποιότητας 3D περιεχόμενο.
  • βελτιωμένα Πολυμέσα – καταγραφή υψηλής ποιότητας βίντεο σε 2D με τη λειτουργία της σταθεροποίησης, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για τη λειτουργία 3D. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτωσης της Gallery έχει μειωθεί δραστικά.

 

 

Plus, βελτιωμένη καταγραφή βίντεο και αναπαραγωγή αρχείων MP3 μεγαλύτερης διάρκειας. Η καθημερινότητά μας μόλις αναβαθμίστηκε και πάει σφαίρα! Ναι, Life’s Good

 

 

 

μοιράσου το!