Κινητά & Tablets

3D στο Max-imum με το Optimus 3D Max στο MWC 2012

Η αρχή έγινε πέρυσι, και τότε στο πλαίσιο της έκθεσης στη Βαρκελώνη, με το LG Optimus 3D που ήταν το πρώτο smartphone παγκοσμίως με 3D οθόνη χωρίς γυαλιά. Έτσι και φέτος, στο MWC 2012, η LG θα παρουσιάσει το Optimus 3D Max, ένα smartphone με πανίσχυρη 3D τεχνολογία και ακόμη πιο λεπτή σχεδίαση. Το Optimus 3D Max αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα τρισδιάστατης ψυχαγωγίας σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του 3D εν κινήσει.

 

 

Όπως και ο προκάτοχός του, το LG Optimus 3D Max είναι εξοπλισμένο με μοναδικές καινοτομίες, προσφέροντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: - Πραγματικά ισχυρή απόδοση με τις τελευταίες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας. Το LG Optimus 3D Max είναι ένα πανίσχυρο smartphone, τόσο σε λειτουργία 2D όσο και σε 3D, με τη θέαση στην εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του να είναι απολαυστική. Η ταχύτητα δικτύου 3G έχει ενισχυθεί σε HSPA+ 21Mbps, ενώ το LG Tag+, προσφέρει προηγμένες δυνατότητες NFC (Near Field Communication), που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. - Πραγματικές λειτουργίες τρισδιάστατης ψυχαγωγίας με βελτιωμένη συμβατότητα 2D-3D. Με τον 3D Converter, το Google Earth, το Google Maps και άλλες λειτουργίες προβολής των οδών, απεικονίζονται γρήγορα και εύκολα σε 3D. Επίσης, η καταγραφή τρισδιάστατων εικόνων και βίντεο με το Optimus 3D Max, γίνεται παιχνίδι.

 

 - Πραγματικά μοναδική σχεδίαση, σε μία λεπτότερη και ελαφρύτερη συσκευή Το LG Optimus 3D Max παραμένει πιστό στη δέσμευση της LG για τη διαφορά που φαίνεται στις λεπτομέρειες. Για το λόγο αυτό, η LG κράτησε μόνο τα απαραίτητα στη σχεδίαση του Optimus 3D Max, αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό και προσδίδοντας έτσι ένα minimal χαρακτήρα στη συσκευή. Με πάχος μόλις 9,6 χιλ. και βάρος 148 γρ., το λεπτό σώμα της συσκευής διαθέτει μεταλλικές και στρογγυλεμένες άκρες, τονίζοντας ακόμη περισσότερο το κομψό φινίρισμα. Το LG Optimus 3D Max αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην Κορέα και σταδιακά θα έρθει και στις Ευρωπαϊκές αγορές. Η συσκευή θα διαθέτει Android 2.3 Gingerbread και θα είναι αναβαθμίσιμο σε Android 4.0 Ice Cream, σύντομα μετά την κυκλοφορία του. Σας υποσχεθήκαμε νέα και αυτά είναι πράγματι φανταστικά νέα! Mobile fans the best are yet to come!!!

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Optimus 3D Max:

  • Επεξεργαστής 1,2GHz Dual-Core (OMAP4430)
  • Οθόνη: 4,3 ιντσών 3D WVGA με Corning® Gorilla® Glass 2
  • Μνήμη: 8GB Internal Storage, 1GB Internal Memory
  • Κάμερα: 2 κάμερες των 5 MP
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
  • HSPA+ 21Mbps
  • HDMI 2D/3D TV/Monitor έως 1080p μέσω MHL
  • DLNA για ασύρματη σύνδεση με TV/PC (υποστηρίζεται επίσης 3D video)
  • Πλήρης υποστήριξη NFC και LG Tag+
μοιράσου το!