Νέες τεχνολογίες

Φώτα κλειστά; Ποπ κορν έτοιμο; Βυθιστείτε στη δική σας CINEMA SCREEΝ τώρα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι το bezel; Με λίγα λόγια, είναι η διαφορά ανάμεσα στην εμπειρία της θέασης στις αίθουσες των κινηματογράφων και στην εμπειρία της θέασης στη μεγάλη σας οθόνη στο σπίτι. Λιγότερο bezel (πλαίσιο οθόνης), περισσότερη οθόνη cinema! Κι αυτό ακριβώς σας βοηθά να πετύχετε το CINEMA SCREEN design των LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων. Μειώνοντας το πλαίσιο στο ελάχιστο, μεγιστοποιείται το βάθος όταν παρακολουθείτε τηλεόραση στο σπίτι σας.

Αν θέλετε να θυμηθείτε τι ακριβώς είναι το bezel διαβάστε αυτό. Εντωμεταξύ, η συμβουλή μας είναι να κάνετε μια… βουτιά και να βυθιστείτε στην τηλεόρασή σας, γιατί αυτό που μετράει είναι το απίστευτο εφέ του βάθους. Σκεφτείτε πάλι την εμπειρία της θέασης στις αίθουσες των κινηματογράφων. Εκτός από το περιστασιακό κεφάλι του μπροστινού σας δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει τη θέασή σας και μπορείτε να παρακολουθείτε όλη τη δράση, μια και η θέαση απλώνεται στην οθόνη από άκρη σε άκρη. Αλλά σε μια τηλεόραση, ειδικά σε αυτές τις τεράστιες παλιές, το πλαίσιο μπορεί να αλλοιώσει την εμπειρία θέασης. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα πάρα πολύ λεπτό πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό: όσο πιο λεπτό το πλαίσιο τόσο μικρότερος είναι ο αντιπερισπασμός και περισσότερή η οθόνη που θα σας μαγνητίσει. Η καινούργια σειρά των LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων που έχουν το χαρακτηριστικό “CINEMA SCREEN” design είναι πανέμορφές και τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις που παρέχουν εμπειρίες θέασης με βάθος. Πριν προχωρήσουμε δείτε το παρακάτω αριστούργημα.

Είναι μία πραγματικά εντυπωσιακή τηλεόραση που παρέχει την απόλυτη εμπειρία θέασης με βάθος

Οι καλύτεροι σχεδιαστές μας και μηχανικοί πραγματικά δούλεψαν με το παραπάνω για να δημιουργήσουν αυτό που λέμε σχεδόν-μηδενικό πλαίσιο. Κι αν είστε και σε άνετη απόσταση θέασης, ούτε καν το προσέχετε. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει ακόμα μια κυκλική πλάτη η οποία κάνει την τηλεόραση να μοιάζει σαν να επιπλέει, έτσι ώστε οι εικόνες να «ξεπετάγονται» πραγματικά και η εμπειρία να σε απορροφά ακόμα περισσότερο. Όλα αυτά τα στοιχεία της σχεδίασης συνδέονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μία οθόνη που σε τραβά μέσα της, όπως ακριβώς και στον κινηματογράφο. Αυτό είναι το CINEMA SCREEN design. Και δε χρειάζεται καν να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε βάση τοίχου αφού υπάρχουν εκπληκτικές βάσεις με το ίδιο αποτέλεσμα. Με το σχεδόν-μηδενικό πλαίσιο, οι LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις θα επαναπροσδιορίσουν την άποψή σας για την εμπειρία θέασης στο σπίτι. Φτιάξτε ποπ - κορν, κλείστε τα φώτα και αφεθείτε στη CINEMA SCREEN. Θα το απολαύσετε… http://www.youtube.com/watch?v=L2oYKn3znTY

μοιράσου το!