Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός:το ντέρμπι παίρνει διαστάσεις. Σε LG Cinema 3D!

Ο μεγάλος, ο υπέρτατος, ο αξεπέραστος αγώνας των αιωνίων θα μεταδοθεί ζωντανά και για πρώτη φορά σε 3D. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova σε 3D και κάπως δε λέει να το χάσεις!

Η LG σε συνεργασία με τη Nova, σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις την απόλυτη αναμέτρηση, μέσα από τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D, με πρωτόγνωρη τρισδιάστατη εικόνα (δε θα το πιστεύεις λέμε) και ολοζώντανα χρώματα, σε επιλεγμένα σημεία στην Αττική. Πού είναι αυτά;

Πετάξου χαλαρά στα Flocafe στην Καλλιθέα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη Μαρίνα Ζέας, στον Αγ. Στέφανο, στην Αχαρνών και στη Νέα Κηφισιά.

Αν είσαι τύπος που βλέπει μπάλα με λευκό κρασί και την αγαπημένη σου στο πλάι σου, υπάρχουν και τα ξενοδοχεία Hilton, Ledra Marriot, Titania. Όσο εσύ κρατιέσαι να μην φωνάξεις «ήταν πέναλτι λέμε», εκείνη μπορεί να πίνει το ποτό της ανενόχλητη.

Θέλεις κολλητούς, μπύρες και φαΐ; Πρώτα τσέκαρε ότι όλοι στην παρέα φοράνε το ίδιο χρώμα κασκόλ και μετά πηγαίνετε στο Craft στη Λεωφόρο  Αλεξάνδρας (στο ύψος της Πανόρμου περίπου) ή TGI Friday’s Κηφισιάς.

Όπου και να πας, με τη 3D εμπειρία που θα ζήσεις, θα είναι σαν να είσαι εκεί.
Ολέεε, ολέ, ολέ, ολέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

μοιράσου το!