Τηλεοράσεις

Μια τηλεόραση LG πωλείται κάθε δευτερόλεπτο!

Αν σας αρέσουν οι αριθμοί, αυτό θα το λατρέψετε: η LG παγκοσμίως πούλησε το διαστημικό αριθμό των 8.8 εκατομμυρίων επίπεδων τηλεοράσεων το 4ο τρίμηνο του 2011. Αλήθεια!

Με απόλυτα μαθηματικά είμαστε σίγουροι ότι αυτό σημαίνει ότι περισσότερη από μία τηλεόραση πουλιέται κάθε δευτερόλεπτο! Οι καταναλωτές ήταν ενθουσιασμένοι με τις CINEMA 3D τηλεοράσεις μας, με αποτέλεσμα το λειτουργικό κέρδος των 130 εκ. δολαρίων για την εταιρεία.

Το Tech Radar αποκάλεσε το πλαίσιο του 1 χιλ. στις CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις «ειλικρινά εξωπραγματικό»

Με το 2012 να ξεκινά «ζεστά», ο CEO και Πρόεδρος μας, Havis Kwon, έθεσε τον πεντακάθαρο στόχο μας: να γίνουμε η Νο 1 κατασκευάστρια εταιρεία στις 3D τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο.

Και έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια ώστε να πάμε ακόμα ένα επίπεδο παραπάνω, με τις καινούργιες σειρές των CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων, με το χαρακτηριστικό CINEMA SCREEN design και το «εξωπραγματικό πλαίσιο του 1 χιλιοστού».

Στην πραγματικότητα, είμαστε ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Για παράδειγμα στην Κορέα είμαστε ήδη πρώτοι στις 3D τηλεοράσεις. Και στις ΗΠΑ τα μερίδια των LG 3D τηλεοράσεων τριπλασιάστηκαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Οι LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις είχαν μεγάλη επιτυχία και στη Λατινική Αμερική, όπου σε Μεξικό, Βραζιλία και σε άλλες χώρες στο βρεθήκαμε στην πρώτη θέση στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Ενθουσιώδεις καταναλωτές μαζεύτηκαν για να δουν από κοντά την LG CINEMA 3D τηλεόραση: Αυτό πραγματικά το αποκαλείς κοσμοσυρροή!

Οι καταναλωτές αναμφίβολα εκτιμούν τα προϊόντα μας και την αξία της τεχνολογίας της CINEMA 3D της LG και το έχουν αποδείξει. Επιδεικνύοντας τη δύναμη της εταιρείας να κερδίζει την ηγετική θέση σε κάθε αγορά ξεχωριστά, δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα γίνουμε Νο 1 εταιρεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς ήταν καταπληκτικά αλλά το 2012 θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ετοιμάζουμε σπουδαία προϊόντα για όλους τους καταναλωτές και τους fans μας. Οι καινούργιες CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις μας, με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Smart TV και το πραγματικά και ουσιαστικά προηγμένο Magic Remote, είναι μερικά από τα πρώτα βήματα, που αξίζει να παρακολουθήσετε. Επίσης, η πολυαναμενόμενη συναρπαστική 55 ιντσών OLED τηλεόρασή μας θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό.

Για αυτό το λόγο μείνετε συντονισμένοι!

μοιράσου το!