Τηλεοράσεις

3, 2, 1 βγαίνουμε! Η παρουσίαση των LG CINEMA 3D SMART τηλεοράσεών μας.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, 2012 παρουσιάσαμε μια γκάμα προϊόντων εικόνας και ήχου για το 2012, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η νέα σειρά τηλεοράσεων CINEMA 3D Smart TV με τη σχεδίαση CINEMA Screen, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Village Cinema Gold Class στο The Mall Athens.

Οι νέες σειρές τηλεοράσεων CINEMA 3D που έκαναν το ντεμπούτο τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ήταν οι Cinema 3D Smart TV CINEMA SCREEN LM960V, LM860V, LM670S, η CINEMA 3D Smart TV LM620S, η LS5600 τεχνολογίας LED/LCD και η PA4500 τεχνολογίας Plasma. Οι τηλεοράσεις αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία CINEMA 3D, ενώ τα 3D γυαλιά που τις συνοδεύουν διαθέτουν κομψή σχεδίαση και καμπυλωτούς φακούς, για ακόμη πιο ξεκούραστη και ρεαλιστική εμπειρία τρισδιάστατης θέασης.

Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε και η λειτουργία Dual Play που επιτρέπει σε δύο gamers να παρακολουθούν δύο διαφορετικές εικόνες 2D επί της οθόνης, στην ίδια οθόνη, την ίδια στιγμή. Επιπλέον, η σχεδίαση CINEMA SCREEN που ενσωματώνεται για πρώτη φορά στα premium μοντέλα τηλεοράσεων μεσαίας και premium κατηγορίας της LG, δημιουργεί ένα περιβάλλον θέασης παρόμοιο με αυτό της κινηματογραφικής αίθουσας, επιτρέποντας τους θεατές να απολαύσουν στο έπακρο το 3D περιεχόμενο στη CINEMA 3D Smart TV τηλεόρασής τους.

Επίσης, οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης  της πλατφόρμας Smart TV, επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να κάνουν απευθείας “share” και “like” στο περιεχόμενο που παρακολουθούν!

Είμαστε λοιπόν εδώ, πανέτοιμοι να φέρουμε την απαράμιλλη εμπειρία της 3D κινηματογραφικής εικόνας στο σαλόνι σας. Πατήστε on! 

μοιράσου το!