Τηλεοράσεις

Οι εξυπνότερες δυνατότητες ever στις LG Smart TVs

Στη γνωστή λατινική φράση citius, altius, fortius (ταχύτερα, ψηλότερα, δυνατότερα) είναι καιρός να προσθέσουμε και το …εξυπνότερα! Γιατί, πρέπει να το αποδεχθούμε, αν υπήρχαν Ολυμπιακοί αγώνες για τις πλατφόρμες των Smart τηλεοράσεων, να είστε σίγουροι ότι η δική μας θα θριάμβευε!

Και θα σας πούμε αμέσως το γιατί: έγινε ακόμα εξυπνότερη, με νέο σοφιστικέ look, περισσότερες δυνατότητες προσωπικών ρυθμίσεων και επιλογών και πολλά νέα, πραγματικά καταπληκτικά χαρακτηριστικά!

Όλα βρίσκονται εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να είναι, δίνοντας σας εύκολη πρόσβαση στα έξυπνα χαρακτηριστικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η κομψότητα υπογραμμίζεται με τις ανανεωμένες «κάρτες» επιλογών, οι οποίες ομαδοποιούν όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές σε βολικά γκρουπ των 8. Το καινούργιο Home Dashboard έχει ακόμα περισσότερες κάρτες για Premium εφαρμογές, 3D World, LG Smart World, Smart Share και πολλά άλλα.

Η κάρτα για τις Premium εφαρμογές προσφέρει ένα ευρύ φάσμα premium υπηρεσιών Smart TV, από streaming περιεχόμενο μέχρι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Θα έχει επίσης διαθέσιμες premium εφαρμογές, προσαρμοσμένες για κάθε χώρα, σε όλο τον κόσμο. Το 3D World θα σας δίνει πρόσβαση σε διάφορα είδη 3D περιεχομένου on-demand και το LG Smart World είναι το κατάστημα εφαρμογών για την Cinema 3D Smart τηλεόρασή σας, που προσφέρει χιλιάδες εφαρμογές για «κατέβασμα» από διάφορα είδη, με ένα απλό κλικ στο χειριστήριό σας.

Και υπάρχει και αρκετός χώρος για εξατομικευμένες επιλογές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γεμίσετε τις δικές σας κάρτες με χιλιάδες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο LG Smart World. Μόλις ετοιμάσετε τις καινούργιες σας κάρτες, προσαρμόστε την σειρά εμφάνισης απλά κάνοντας κλικ και «σέρνοντας» τες. Voila! Όλες σας οι κάρτες είναι ακριβώς εκεί που θέλατε να είναι!

Όταν είστε έτοιμοι είναι ακόμα ευκολότερο να εκμεταλλευτείτε τα έξυπνα χαρακτηριστικά που σας προσφέρει η LG CINEMA 3D Smart τηλεόρασή σας.

Για να το καταλάβετε δείτε αυτό το παράδειγμα. Στην παραπάνω εικόνα ελέγξτε την κάρτα LG Smart World η οποία ανοίγει ένα πλήθος εφαρμογών στο κατάστημα εφαρμογών της LG Smart τηλεόρασής σας. Οτιδήποτε κατεβάσετε από εκεί θα εμφανιστεί στη μπάρα My Apps στο κάτω μέρος της οθόνης. Δείτε και παρακάτω.

Η μπάρα My Apps είναι η άλλη μας ατραξιόν! Από εκεί, οι εφαρμογές μπορούν να ανοίξουν με ένα μόνο κλικ, ή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εκδοχή της πλήρους οθόνης του μενού My Apps κάνοντας κλικ στο τετράγωνο εικονίδιο στα αριστερά που λέει “My Apps”.

Πηγαίνετε στο μενού της πλήρης οθόνης και όλα σας τα αγαπημένα θα είναι εκεί για να τα διαχειριστείτε όπως θέλετε, είτε βάζοντάς τα στη μπάρα γρήγορης εκκίνησης (quick launch) είτε διαγράφοντας όποια δε χρησιμοποιείτε πια.

Επιπλέον η επιλογή live TV screen view, σας δίνει τη δυνατότητα να μην χάνετε τη δράση των αγαπημένων σας προγραμμάτων όταν «σερφάρετε» τον κόσμο των έξυπνων εφαρμογών.

Τώρα μπορείτε να πλοηγηθείτε απ’ ευθείας στη μπάρα My Apps χρησιμοποιώντας το κουμπί My Apps στο Magic Remote. Απλό αλλά αποτελεσματικό και τόοοοοσο βολικό.

Α! Σας είπαμε ότι όλες οι νέες CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις περιέχουν το αναβαθμισμένο Home Dashboard;

 

μοιράσου το!