Οικιακές Συσκευές

Εποχή των παγετώνων (μπρρρ) ή νέοι ψυγειοκαταψύκτες LG;

Τα νέα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών της LG προσφέρουν αξεπέραστη φρεσκάδα στα προϊόντα και μοναδικά επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας (πολύ σημαντικό στις μέρες μας), καθώς κατατάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α++ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ενεργειακής ετικέτας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, η καινοτόμος τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή (Linear Compressor) που διαθέτουν, εξασφαλίζει στους νέους ψυγειοκαταψύκτες ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου και μειώνει την απώλεια ενέργειας κατά τη λειτουργία, συμβάλλοντας αισθητά στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Παράλληλα, η πρωτοποριακή και «έξυπνη» σχεδίασή τους, σας προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση. Τα τοιχώματα της πόρτας έχουν μειωμένο πάχος, κάτι που σας επιτρέπει να βάζετε ακόμη περισσότερα προϊόντα στο ψυγειοκαταψύκτη και να ανοίγετε τα συρτάρια ακόμη και όταν η πόρτα βρίσκεται υπό γωνία 90ο. Έτσι και οι πιο μικρές κουζίνες, εξυπηρετούνται απόλυτα! Ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας των νέων ψυγειοκαταψυκτών κρύβεται στο πόσο φρέσκα διατηρούν τα τρόφιμα. Η λειτουργία Total No Frost προσφέρει ομοιόμορφη ψύξη σε κάθε σημείο εντός της συσκευής και εξασφαλίζει κατά 76% καλύτερη διανομή της θερμοκρασίας σε σύγκριση με την τεχνολογία Semi-No Frost, επιτρέποντας ουσιαστικά την αποθήκευση τροφίμων οπουδήποτε μέσα στο ψυγειοκαταψύκτη. Επίσης, όταν τοποθετούνται στον ψυγειοκαταψύκτη ζεστά τρόφιμα, η συσκευή προσαρμόζει ταχύτερα τη θερμοκρασία, ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμα ακόμη πιο φρέσκα. Μαγικό…

 

 

Επιπλέον, μέσω του συστήματος LED φωτισμού Vita Light δημιουργούνται στο εσωτερικό του ψυγειοκαταψύκτη παρόμοιες συνθήκες συντήρησης με αυτές του φυσικού φωτισμού κι έτσι διατηρούνται οι βιταμίνες και επίσης μειώνεται η απώλεια της φυσικής υγρασίας των τροφίμων. Υπάρχουν βέβαια και χώροι ιδανικοί για την ξεχωριστή αποθήκευση και συντήρηση προϊόντων που χρήζουν ειδικής φροντίδας, όπως το κρέας, το ψάρι και τα λαχανικά. Η Fresh 0 Zone διατηρεί για περισσότερο χρόνο το κρέας ή το ψάρι σε μεμονωμένο χώρο, σε ιδανικές συνθήκες για μαγείρεμα αμέσως μόλις βγουν από την ψύξη. Παράλληλα, το Moist Balance Crisper είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο συρτάρι με κάλυμμα δικτυωτού τύπου, το οποίο διατηρεί τη φυσική υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα. Στη χώρα μας που τα καλοκαίρια είναι μεγάλα και ζεστά, ένας τέτοιος κι όχι απλά ένας καλός ψυγειοκαταψύκτης, είναι μια έξυπνη και συνετή επένδυση.

μοιράσου το!