Κινητά & Tablets

Αν κ’ δεν υπάρχουν λόγια για το στιλ & την οθόνη του Νέου LG Optimus L7…

…θα σας το περιγράψουμε όσο καλύτερα γίνεται. Τη stylish και smart σειρά smartphones της LG, την L-Series φυσικά τη θυμάστε μια και δεν πέρασε απαρατήρητη! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το νέο μέλος της, το LG Optimus L7, που κατέφθασε πριν λίγες μέρες στην ελληνική αγορά για να εντυπωσιάσει αν μη τι άλλο.

Ας ξεκινήσουμε από την κορυφή, αφού το L7 διαθέτει αναμφισβήτητα κορυφαία σχεδίαση που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Αυτό που, όμως πραγματικά αξίζει να προσέξετε, είναι η ε-ντυ-πω-σι-α-κή, μεγάλη οθόνη 4.3 ιντσών που διαθέτει. Μιλάμε για μια οθόνη που σας εξασφαλίζει άψογη θέαση (το εννοούμε), ανάγνωση, ευκολία στη χρήση και την πιο πρόσφατη έκδοση Ice Cream Sandwich του λειτουργικού Android.

Ως γνήσιο μέλος της L-Series, το LG Optimus L7 διατηρεί ένα διαχρονικό στιλ, που πρέπει πάντα να είναι ζητούμενο, χωρίς φυσικά να υστερεί σε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Γιατί ένα τέτοιο smartphone πρέπει να είναι και να φαίνεται καταπληκτικό! Με πάχος μόλις 8,7 χιλ., ξεχωρίζει αμέσως για τη λεπτή, κομψή εμφάνισή του, που πηγάζει από τη φιλοσοφία L-Style. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της συσκευής, συμπληρώνεται ιδανικά από το ποιοτικό μεταλλικό φινίρισμα, την έξυπνη διαρρύθμιση των πλήκτρων και την ευρεία οθόνη 4.3 ιντσών.

Επιπλέον, το LG Optimus L7 εκμεταλλεύεται όλα τα πλεονεκτήματα της πρόσφατης έκδοσης Ice Cream Sandwich του Android OS, με πιο έξυπνο και γρήγορο λειτουργικό, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένες multimedia δυνατότητες.

Επιπλέον, διαθέτει μια εξελιγμένη κάμερα, με λειτουργία autofocus και ταχύτητα απόκρισης σε έξι δέκατα του δευτερολέπτου (wow), για να απαθανατίζετε τις στιγμές σας με φωτογραφίες και εικόνες με μεγαλύτερη ακρίβεια, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Συνδυάζοντας κομψότητα, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση σε ένα έξυπνο πακέτο, το LG Optimus L7 απευθύνεται σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν καμία υποχώρηση, όταν πρόκειται για το νέο τους smartphone. Και με την τιμή του στα 299€ γιατί να κάνουν; Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του LG Optimus L7 εδώ καθώς και στο παρακάτω video: http://www.youtube.com/watch?v=t2L5ChDexGQ&feature=youtu.be    

μοιράσου το!