Τα Νέα Μας

Life Tastes Good και Διαγωνισμός «Αγαπημένο πιάτο»

Η ζωή είναι ωραία και είναι ακόμη πιο ωραία με τις δικές σου αγαπημένες γεύσεις. Γεύσεις που σε απογειώνουν, μυρωδιές από την κουζίνα που σου θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια, αναμνήσεις από το Κυριακάτικο τραπέζι, εικόνες από τα αγαπημένα σου φαγητά που μένουν αναλλοίωτες στη μνήμη.

Life Tastes Good - Διαγωνισμός «Αγαπημένο πιάτο» και σ’ αυτό το διαγωνισμό δεν θα χρειαστεί να ξετυλίξεις τις  μαγειρικές σου ικανότητες γιατί το αγαπημένο πιάτο μπορεί να το έχει μαγειρέψει και κάποιος άλλος εκτός από σένα. Εξοπλισμός: Φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο. Ξεκινάμε; Πρώτο θέμα “Αγαπημένο πιάτο… στο Κυριακάτικο τραπέζι” Διάρκεια: 28/05 – 04/06 Ώρα να ξετυλίξεις τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες. Δεν έχεις από το να φωτογραφήσεις το αγαπημένο σου πιάτο… κανόνισε να μας ανοίξεις την όρεξη! Δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος για να κερδίσεις. Απαραίτητη είναι η συμμετοχή σου για να μπεις στην κλήρωση και η καλή σου τύχη για να είσαι ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσει ένα σετ BBQ by Cook-Shop.

Τι λες θα τα καταφέρεις; Αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις αυτή την εβδομάδα και επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν έχεις μόνο ένα αγαπημένο πιάτο, θα έχεις άλλες τρεις εβδομάδες/ευκαιρίες για να προσπαθήσεις ξανά. Όσο για τα δώρα; Διαφορετικά κάθε εβδομάδα γιατί αν είσαι super τυχερός μπορεί να κερδίσεις και τις 4 εβδομάδες. Ε, να μην είναι και διαφορετικά τα δώρα; ;-) Life is and Tastes Good…με τις δικές σου εικόνες. Good Luck!!!

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ