Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Δες την πρεμιέρα του EURO με μετατροπή του 2D σε 3D! Σαν να είσαι εκεί!

ΟΕΕΕ, ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ, ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕ! Ξεκινάει το EURO απόψε, το ξέρεις. Ότι μπορείς να δεις τους αγώνες της Εθνικής μας – και πολλούς ακόμα - από 2D σε 3D σε σούπερ Cinema Screen τηλεόραση της LG, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τώρα το μαθαίνεις!

 

 

Διπλή χαρά στο σπίτι. Και για σένα και για το έτερον ήμισυ που θα πας να δεις τον αγώνα αλλού! Για να δούμε πού σε βολεύει. Απόψε 8 Ιουνίου η πρεμιέρα θα προβληθεί στα εξής μαγαζιά: Αίγλη, FRIDAY'S και Dejavu και τα τρία στο Κεφαλάρι, Best Friends στην Πολιτεία, Da Vinci στην Αγία Παρασκευή, Millenium στο Γκάζι, ΟΠΕΡΑ στο Αιγάλεω και Αίγλη στον Κορυδαλλό. Πας, φοράς τα ειδικά γυαλάκια που θα βρεις εκεί (μπορεί να είχες δει και το ντέρμπι των αιωνίων με τον ίδιο τρόπο, οπότε ξέρεις) και απολαμβάνεις το παιχνίδι από 2D σε 3D. Να πούμε ότι πριν τον αγώνα μπορείς να πας και να παίξεις στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, ένα διαδραστικό Penalty Game με τη βοήθεια του απίστευτου Magic Remote control!

Για να δεις 3D στις ίδιες καταπληκτικές τηλεοράσεις και το δεύτερο αγώνα της Εθνικής, στις 12 Ιουνίου, μπορείς εκτός από τα μαγαζιά που είπαμε παραπάνω, να πας ακόμα και…: στο Best Friends στους Θρακομακεδόνες, στο Soho στο Γκάζι, Loft στο Μπουρνάζι, 45 Str στο Περιστέρι, PRIVE στην Καλλιθέα, Terra Petra στην Πετρούπολη, FRIDAY'S στο Παγκράτι και  FRIDAY'S στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη, στο FRIDAY'S COSMOS και στο FRIDAY'S στην Aριστοτέλους.

Στα ίδια σημεία μπορείς να παρακολουθήσεις κι άλλους αγώνες φυσικά, απλά θα κάνεις έναν κόπο να ρωτήσεις το πρόγραμμά τους μια από τις μέρες που θα είσαι εκεί. Καλή διασκέδαση και καλές μας νίκες! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

μοιράσου το!