Κινητά & Tablets

Φωτογράφιση μόδας! Ο Perou φωτογραφίζει την LG Optimus L-Series.

Πριν λίγες ζεστές μέρες, η LG ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με το πασίγνωστο και μη εξαιρετέο περιοδικό Vanity Fair του Ηνωμένου Βασιλείου (ουάου) και με τον Άγγλο φωτογράφο μόδας και διασημοτήτων, Ralph John Perou (διπλό ουάου) για την προβολή της L-Style, της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της εταιρείας και οι λάτρεις του στιλ που αγαπούν όμως τη νέα τεχνολογία, τρίβουν τα χέρια τους από χαρά!

Ο Perou, είναι γνωστός για τις φωτογραφήσεις του στο χώρο της μουσικής και της μόδας και έχει συνεργαστεί με γνωστές προσωπικότητες, όπως με την Katy Perry, τον Justin Timberlake και την κυρία του κινηματογράφου Helen Mirren. Ήταν, επίσης, υπεύθυνος για την επιμέλεια της φωτογράφησης με θέμα «το στιλ συναντά την τεχνολογία», που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού και θα γίνει ανάρπαστο! Στις πολύ κομψές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του διάσημου φωτογράφου, 9 άνθρωποι απαθανατίζονται σε διάφορες αέρινες πόζες, αλλά και σε πορτραίτα, παρέα φυσικά με τα smartphones της νέας σειράς της LG, Optimus L. Μέσα από τη φωτογράφιση παρουσιάζονται τα πέντε στοιχεία της L-Style: Το μοντέρνο στιλ σε σχήμα τετραγώνου, η αρμονική αντίθεση στο σχεδιασμό, η τεχνολογία Floating Mass, η ενιαία επιφάνεια και το φινετσάτο λεπτό σχήμα. Το concept της φωτογράφισης ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της LG, του Vanity Fair και του Perou. Η LG και το Vanity Fair, αναζήτησαν τρόπους ξεχωριστά για το πώς η τεχνολογία και η μόδα μπορούν να παρουσιαστούν μέσα από μία φωτογράφηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο Perou τα «πάντρεψε» μοναδικά με το πάθος και τη δημιουργικότητά του. Στη φωτογράφιση δεν πήραν μέρος απλά μοντέλα (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), αλλά στιλάτοι και κομψοί επαγγελματίες, από χορευτές μέχρι μακιγιέρ και επιστήμονες.Όλοι επιλέχθηκαν για ένα μοναδικό λόγο, την απαράμιλλη αίσθηση του στιλ τους,από την οποία φυσικά χαρακτηρίζεται και το κοινό για το οποίο η σειρά Optimus L-Style έχει δημιουργηθεί. Ένα κοινό που ενδιαφέρεται ενεργά για τη μόδα και την τεχνολογία και το δείχνει επιλέγοντας κινητό από τη σειρά Optimus L-Style!

Σας θυμίζουμε ότι η σειρά αποτελείται από 3 android smartphones: το L3 και το L7 που παρουσιάστηκαν στις αρχές της χρονιάς, και το L5 που θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2012. Καλοφόρετο!

μοιράσου το!