Τηλεοράσεις

Απολαύστε περιεχόμενο πάντα και παντού, παντού όμως, με το Smart Share!

Συνένωση. Η έννοια αυτή ακούγεται όλο και περισσότερο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να ενώνεται, να έρχεται πιο κοντά, τώρα που ξεκινά η εποχή των «έξυπνων συσκευών». Τα πάντα στο σπίτι σας, από την τηλεόραση και το στερεοφωνικό μέχρι τις εφαρμογές του smartphone σας και τις υπηρεσίες cloud, θα επικοινωνούν άψογα μεταξύ τους. Θα παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με μία μόνο κίνηση, χωρίς περιορισμούς σε χρόνο ή χώρο. Καλωσορίσατε στο μέλλον σήμερα!

Αν παρευρεθείτε στις μεγαλύτερες εκθέσεις ΙΤ ή αν απλά παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις, όλες οι εταιρίες υπολογιστών και τεχνολογίας μιλάνε για συνένωση - συνένωση περιεχομένου, διανομής και τεχνολογίας. Προβάλλουν τις τελευταίες τεχνολογικές τους επιτυχίες, υπογραμμίζοντας πως μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές και τι σημαίνει αυτό για το σπίτι σας, τη δουλειά σας ή τις στιγμές που βρίσκεστε στο δρόμο.

Τι σημαίνει όμως τελικά αυτό για την καθημερινότητά σας; Δεν ακούγεται ακόμα πολύ μακριά σας; Πάντως η αλήθεια είναι, ότι δεν πρόκειται για ένα τόσο μακρινό μέλλον. Εδώ θα ανακαλύψετε μερικούς απλούς τρόπους για να ζήσετε σε ένα σπίτι «συνένωσης» με τη λειτουργία Smart Share και το πιο προηγμένο Smart Share Plus που βρίσκεται στις LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις.

Έχετε ήδη ένα κιτ DLNA στο σπίτι σας. Βρείτε τα με το Network File Browser!

Δεν ξέρετε ποια συσκευή είναι συμβατή με την LG CINEMA 3D Smart τηλεόρασή σας; Μην ανησυχείτε. Μάλλον έχετε ένα κιτ DLNA στο σπίτι σας ήδη. Υπάρχουν πολλές συσκευές DLNA εκεί έξω και όταν λέμε «πολλές» εννοούμε 440 εκατομμύρια: αυτό είναι το νούμερο των εγκατεστημένων βάσεων DLNA μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012.

Το DLNA σημαίνει Digital Living Network Alliance και σας επιτρέπει να μοιράζεστε ψηφιακό περιεχόμενο μεταξύ συσκευών διαφορετικών μαρκών, κάνοντας ευκολότερη την πρόσβαση και επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Με τις LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις και το Network File Browser, μπορείτε εύκολα να βρείτε media αρχεία σε συσκευές συμβατές με το DLNA γύρω σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτά στην τηλεόρασή σας. Οι συσκευές DLNA περιλαμβάνουν στερεοφωνικά, υπολογιστές με Windows, κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android, PS3, Blu-ray disc players, tablets, ασύρματους εκτυπωτές, βιντεοκάμερες και ακόμα και ψυγεία (Προϋπόθεση: πιστοποιημένες συσκευές DLNA)!

Το internet έπεσε; Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα με το WiDi.

Αν έχετε laptop, ελέγξτε αν υποστηρίζει τεχνολογία Wireless Display (WiDi). Η τεχνολογία WiDi της Intel είναι ακόμα ένα κομμάτι του πακέτου Smart Share της LG. Σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα και με μεγάλη ταχύτητα την τηλεόρασή σας με το laptop, ΧΩΡΙΣ καλώδια ή δίκτυο internet.

Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό, είναι ότι η λειτουργία WiDi σας επιτρέπει να προβάλλετε την οθόνη σας ή διαφορετικό περιεχόμενο στο laptop σας και στην τηλεόρασή σας… έτσι μπορείτε να προβάλλετε μια ταινία στα παιδιά σας από τον υπολογιστή στην τηλεόραση και παράλληλα να ψάχνετε τα αρχεία σας αν έχετε να κάνετε δουλειά από το σπίτι. (Προϋπόθεση: Laptop με Intel® Wireless Display)

Ας προχωρήσουμε τώρα στο πιο προηγμένο και ακόμα πιο καταπληκτικό, Smart Share Plus πακέτο των LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων.

Παρακολουθήστε μια τηλεοπτική σειρά από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι σας με 2η οθόνη!

Ακριβώς. Μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση στην κουζίνα, αποθήκη, κρεβατοκάμαρα, ακόμα και στο μπάνιο, άσχετα με το πού βρίσκεται η τηλεόρασή σας!

Η λειτουργία 2ης οθόνης στο πακέτο Smart Share Plus είναι αποκλειστική τεχνολογία της LG και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε λιγότερους περιορισμούς χώρου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή μαγειρικής από το tablet PC στην κουζίνα σας ή μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά στο smartphone από το μπαλκόνι σας. (Προϋπόθεση: εφαρμογή LG Magic Remote και tablet/κινητό με λειτουργικό Honeycomb/Ice Cream Sandwich ή iOS 4.1 μέσα στην ακτίνα δράσης του Wi-Fi. Η λειτουργία 2ης οθόνης θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του 2012)

LG CINEMA 3D Smart TV: Όχι μόνο ευφυής αλλά και με δυνατότητες!

Με όλες τις κινητές συσκευές που μεταφέρουμε καθημερινά, η LG CINEMA 3D Smart τηλεόραση κάνει ευκολότερο το μοίρασμα και την παρακολούθηση περιεχομένου. Είτε από ένα κινητό τηλέφωνο, ένα laptop, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ένα tablet, τα πακέτα Smart Share και Smart Share Plus σας δίνουν πολλές δυνατότητες.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την τεχνολογία και απολαύστε!

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ