Τα Νέα Μας

Η φετινή IFA 2012 ολοκληρώθηκε. Ζήτω η IFA!

Άλλη μια εντυπωσιακή IFA ολοκληρώθηκε και φέτος στο Βερολίνο. Η εμπειρία του να βρίσκεσαι στη διάσημη έκθεση ηλεκτρονικών είναι πραγματικά συναρπαστική και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε όλη τη δράση με εικόνες! Για να δούμε… Φέτος, η LG παρουσίασε μια προηγμένη σειρά home entertainment προϊόντων, υπογραμμίζοντας την κυριαρχία της εταιρίας στην αγορά. Χωρίς περιττά λόγια ας ξεκινήσουμε την εικονική μας περιήγηση.

 

Η LG σας προσκαλεί σε έναν 3D Κόσμο!

Εισερχόμενοι στο εκθεσιακό περίπτερο της LG, το εντυπωσιακό 3D Film Zone ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Όπως ακριβώς μια αίθουσα κινηματογράφου, η μεγάλη οθόνη από πολλαπλές τηλεοράσεις, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή σε μέγεθος και οι εικόνες έκοβαν την ανάσα. Η έκπληξη των επισκεπτών και μόνο είναι τρανή απόδειξη του πόσο καταπληκτική ήταν η τεχνολογία της LG στην έκθεση!

Η LG φρόντιζε όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου, να χρησιμοποιούν CINEMA 3D γυαλιά για να απολαύσουν την 3D τεχνολογία και τα πολυμέσα, διανέμοντας έναν μεγάλο αριθμό 3D γυαλιών, δωρεάν φυσικά!

LG OLED TV: Η παγκοσμίως καλύτερη εμπειρία Φτάνοντας στον πρώτο σταθμό μέσα στο περίπτερο, η OLED τηλεόραση της LG ήταν σε πρώτο πλάνο. Η συγκεκριμένη OLED τηλεόραση είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως στις 55 ίντσες με φανταστική ποιότητα εικόνας, W-RGB OLED τεχνολογία και απίστευτο πλάτος – μόλις 4 χιλιοστά!   LG UDTV: Εντυπωσιακή με Super Υψηλή Ποιότητα σε μια Super Μεγάλη Οθόνη

Όπως μπορεί να γνωρίζετε ήδη, η LG έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή της 84-ιντσών UD τηλεόρασης, κάνοντας το μεγάλο βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και η συγκεκριμένη τηλεόραση, φυσικά ήταν παρούσα και στην έκθεση της IFA. Η LG UDTV διαθέτει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις υπάρχουσες Full HD τηλεοράσεις με αποτέλεσμα η ποιότητα εικόνας να είναι συ-να-ρπα-στι-κή! Το 3D στην τηλεόραση είναι επίσης εντυπωσιακό και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον της τεχνολογίας! LG CINEMA 3D Smart TV: Από μικρές στις μεσαίες και στις πιο μεγάλες

Στη συνέχεια είδαμε τη σειρά τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart με ένα εύρος μεγεθών από μικρές έως και μεγάλες. Με αντίστοιχο εύρος τιμών, οι LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις είναι μια προσιτή επιλογή σε σχέση με τις αναμενόμενες OLED και UD τηλεοράσεις. Σε αυτόν το χώρο του περιπτέρου, εντυπωσιαστήκαμε με την υψηλή ποιότητα όλων των LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων, ανεξαρτήτως από μέγεθος ή τιμή. Απολαύστε 3D Παιχνίδια: Μετατροπή 2D σε 3D Στο χώρο CINEMA 3D Smart TV Zone, η LG είχε στήσει ένα έκθεμα όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν 3D παιχνίδια. Δε χρειάζεται να σας πούμε ότι όσοι επισκέπτες βρέθηκαν εκεί δυσκολεύτηκαν να φύγουν από αυτό το χώρο διασκέδασης! Φτάνει παιδιά! Δεν πιάστηκαν τα χέρια σας;

Δύο άνθρωποι παίζουν διαφορετικά παιχνίδια, απολαμβάνουν Full Screen εμπειρία ακόμα και σε One-to-One Η περιήγηση στον κόσμο της μαγείας συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Dual Play, όπου οι επισκέπτες, φορώντας 3D γυαλιά, απολάμβαναν παιχνίδια σε 2 διαφορετικά full screens στην ίδια τηλεόραση! Ειδικά στο racing παιχνίδι που ήταν διαθέσιμο, φίλοι έπαιζαν αντιμέτωποι και εκθείαζαν την καινοτόμα τεχνολογία του Dual Play όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που τους παρακολουθούσε.

 

Τόσα πολλά πράγματα στο χέρι σου! Smart Entertainment Στο χώρο Smart Entertainment Zone, η πίστη μας για την αυξανόμενη δύναμη της τηλεόρασης ήταν σε πλήρη ανάπτυξη και οι επισκέπτες έμειναν κατάπληκτοι με την εξαιρετική υπηρεσία Video on Demand (VOD). Σχεδιασμένη για κάθε αγορά ξεχωριστά, η υπηρεσία προσφέρει διαφορετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο με μεγάλο εύρος από ταινίες μέχρι μουσική και από αθλητικά μέχρι εκπαιδευτικά. Κάτι για τον καθένα. Smart Connect με ένα Smartphone! Smart Sharing Ο χώρος του Smart Sharing στο περίπτερο επιδείκνυε εξυπνότερες συνδέσεις μεταξύ smartphones και Smart τηλεοράσεων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μπορείς να δεις το περιεχόμενο του κινητού σου σε μία μεγάλη LG τηλεόραση και αντίστροφα. Και άλλη μια έκπληξη: τα smartphones σας μπορούν να μετατραπούν και σε τηλεχειριστήρια των LG τηλεοράσεών σας. Wow!

Μία Πληροφορία, Διαφορετικές Συσκευές: LG Cloud Στον επόμενο χώρο είχαμε το LG Cloud. Στις συζητήσεις όλοι μιλούν για το ότι το cloud computing είναι ο μελλοντικός τρόπος αποθήκευσης πληροφοριών. Εκεί οι επισκέπτες μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία από πρώτο χέρι – να δουν δηλαδή πώς οι αποθηκευμένες πληροφορίες μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιηθούν από διάφορες συσκευές όπως smartphones, Smart τηλεοράσεις και PCs. LG Google TV: H LG συναντά την Google H LG Google τηλεόραση ήταν το επόμενο έκθεμα. Τι είναι αυτό άραγε; Αν διασταυρώσετε την τεχνολογία των LG Smart τηλεοράσεων με έναν κολοσσό περιεχομένου όπως η Google, τότε δημιουργείται η LG Google TV! Αντιλαμβανόμενη τη φοβερή δυνατότητα και κοιτάζοντας να αναπτύξει την ιδέα της Smart TV, η Google στρατηγικά σκεπτόμενη, επέλεξε την LG και τις CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις της ως συνεταίρο σε αυτό το εγχείρημα. Διακοσμήστε το σαλόνι σας με 3D. 3D Sound Home Cinema System!

 

 

Στο χώρο 3D Sound Home Cinema System, η LG παρουσίασε διάφορα home theatres που δημιουργούν το περιβάλλον για τους καταναλωτές, ώστε να απολαμβάνουν όχι μόνο οπτικό 3D, αλλά και 3D ήχο επίσης! Στο περίπτερο, οι επισκέπτες σαγηνεύτηκαν από τη νέα εποχή home entertainment όπου η 3D θέαση συμβαδίζει με το 3D ήχο. Last, but not least: LG IPS Monitor, Υπεροχή σε Σχεδιασμό και Ποιότητα Εικόνας

 

 

Είδαμε λοιπόν τις καινοτόμες τεχνολογίες της LG στο περίπτερό μας και τώρα να σας παρουσιάζουμε και το τελευταίο έκθεμα, τo IPS Monitor. Με φοβερή σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας τα IPS Monitors εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Η ευρεία γωνία θέασης είναι επίσης θεαματική και αξιοσημείωτη.

 

Δεν ήταν εντυπωσιακή η περιήγησή μας στο περίπτερο LG στην πρόσφατη IFA; Ελπίζουμε να βρήκατε τουλάχιστον ενδιαφέροντα τα προϊόντα που προτείνει η LG για ακόμα καλύτερες εμπειρίες ψυχαγωγίας στο σπίτι και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να έρθετε να τα δείτε και από κοντά!

μοιράσου το!