Κινητά & Tablets

5 εκατομμύρια LTE smartphones πωλήθηκαν! Όταν μιλάνε τα νούμερα, τι να πεις;

Ορόσημο για την LG οι παγκόσμιες πωλήσεις LTE smartphones, που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια συσκευές μέχρι σήμερα! Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο το μήνα Ιούλιο πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο LTE smartphones που σημαίνει περίπου πώληση 1 LTE smartphone ανά δυόμιση δευτερόλεπτα! Σούπερ!

 

Η LG κυκλοφόρησε το πρώτο LTE smartphone «RevolutionTM της LG» στις Η.Π.Α. τον Μάιο του 2011 μέσω του μεγαλύτερου φορέα Verizon Wireless και διεύρυνε τις στοχευόμενες LTE αγορές με τα LTE smartphones της παγκοσμίως. Η LG επικεντρώθηκε σε μεγάλες αγορές όπου συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση με την προσφορά διαφορετικών LTE smartphones, προσαρμοσμένα στις διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες. Αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 10 LTE smartphones της LG διατίθενται σε χώρες που η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων της Κορέας, των Η.Π.Α., της Ιαπωνίας και επιλεγμένων αγορών σε Ευρώπη και Ασία. Παρόλο που το Optimus LTE έχει τον τίτλο του πιο διάσημου LTE smartphone από την LG με 2 εκατομμύρια πωλήσεις, το Optimus Vu: έχει καταφέρει να πουλήσει παραπάνω από 500.000 συσκευές από το Μάρτιο, αναδεικνύοντας τηv αδιαμφισβήτητη αποδοχή της συσκευής! Επιπλέον, με την κυκλοφορία του πρώτου παγκοσμίως 2GB RAM LTE smartphone το Μάιο, με την ονομασία Optimus LTE II, η LG είχε τις πιο ταχείς πωλήσεις σε σχέση με όλα τα LTE smartphones, με τη συσκευή να σημειώνει μισό εκατομμύριο πωλήσεις τις πρώτες 70 μέρες. Συναρπαστικό!

 

 

Τα νούμερα μίλησαν και η LG έχει αποδείξει την πρωτοκαθεδρία της στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας με τις υψηλές πωλήσεις LTE συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας επιλογές για κάθε τύπο καταναλωτή. Με το καλό να έρθει η LTE τεχνολογία και στην Ελλάδα!

μοιράσου το!