Νέες τεχνολογίες

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη NANO FULL LED Τεχνολογία

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω (απλά) τη τεχνολογία NANO FULL LED. Νομίζω ότι θα είναι καλό να γνωρίζουμε την τρέχουσα τάση στην αγορά, έτσι ώστε όταν θέλετε να επιλέξετε την επόμενη LED TV σας, να ξέρετε για τι ψάχνετε.

Τυπικά μια LED TV είναι ακριβώς μια LCD με οπίσθιο φωτισμό χρησιμοποιώντας τα LEDs για φωτισμό αντί για CCFL. Σε μια τηλεόραση που χρησιμοποιεί τη NANO Lighting τεχνολογία ,το χρώμα προέρχεται από τα νανοσωματίδια στην επικάλυψη που αλληλεπιδρούν με τον οπίσθιο φωτισμό LED. Τα νανοσωματίδια υποτίθεται ότι παράγουν μια μεγαλύτερη ποικιλία κυμάτων από μια τυπική οθόνη LCD, επιτρέποντας πιο ζεστά, πιο καθαρά και πιο ζωντανά χρώματα. Ποία είναι η διαφορά όμως μεταξύ των συμβατικών LED TV με μια FULL LED TV;

 

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στην LED TV τα LEDs βρίσκονται στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έχουμε τη εμπειρία του ενιαίου φωτισμού, ενώ στη FULL LED TV, τα LEDs κατανέμονται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την οθόνη.

 

Σε αντίθεση με της προηγούμενες δύο τεχνολογίες, η NANO FULL LED προκειμένου να εξασφαλίσει την εκπληκτική ποιότητα εικόνας που υπόσχεται, χρησιμοποιεί anti-reflection panel και εξελιγμένη συστοιχία LED. Τεχνολογία που καθιστά την προβολή ακόμα καλύτερη, όπου τα LEDs είναι μοιρασμένα σε διαγώνια αντί για οριζόντια διάταξη, και έχει ως αποτέλεσμα το φως να απλώνεται πιο ομοιόμορφα σε όλη την οθόνη. NANO FULL LED και το “μαύρο” Η διαδικασία παραγωγής χρωμάτων και ειδικά του μαύρου σε μια LED TV μπορεί να ακούγεται εύκολη αλλά δεν είναι. Οι LCD TV κάποτε δεν μπορούσαν να αγγίξουν ούτε για αστείο το επίπεδο μαύρου που είχαν οι Plasma TV. Οι LED TV πλήρους συστοιχίας μπόρεσαν να κοντράρουν άνετα σε μαύρο τις καλύτερες Plasma TV. Η NANO FULL LED τεχνολογία έρχεται για να παράγει πιο βαθιά και ακόμα πιο έντονα χρώματα με αυτό του μαύρου να είναι πιο “μαύρο”. NANO FULL LED και "μείωση του βάθους" H NANO FULL LED τεχονολογία έρχεται να ταράξει τα νερά και να παρουσιάσει τις πιο λεπτές οθόνες (σε πάχος) μειώνοντας το βάθος στα 0,88cm στη κορυφή και στα 1,25cm στη βάση. NANO FULL LED και τα καρέ Τέλος, μια άλλη σημαντική πτυχή μιας LED TV είναι ο ρυθμός καρέ. Μια οθόνη που έχει ρυθμό καρέ 480Hz σημαίνει ότι μπορεί να παράγει 480 καρέ ανά δευτερόλεπτο (480 Hz).Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για προβολή γρήγορης δράσης. Η NANO FULL LED οθόνες παράγοντας από 100Hz έως 480Hz (100Hz,240Hz,400Hz,480Hz) επιτρέπουν στον χρήστη τόσο το 2D όσο και το 3D viewing.

μοιράσου το!